lørdag 15. oktober 2011

Krokodillene i Bush Garden Tampa


Jeg er egentlig ikke noe krokodille menneske, med det så mener jeg at jeg ikke har den helt store interessen for dem. Men som den dyreelskeren jeg er, så blir jeg jo fasinert når jeg ser dem. Det er jo unektelig litt kult å se dem der de ligger og vaker i vannet.Da vi kjørte rundt Kennedy Space center og Port Canaveral, så hadde noen av de andre sett de i det fri. Dessverre gjorde ikke jeg det, litt synd. Fasinerende å tenke på at man har vært i områder der krokodillene faktisk lever. Arrester meg gjerne nå, for det kan jo være at det er alligatorer ;))


Bush Garden i Tampa var en fin park med mange forskjellige dyr. Krokodillene levde tydeligvis i harmoni med skilpaddene, skilpaddene svømte til og med opp på ryggene deres. Et flott og utrolig syn, ikke sant?

2 kommentarer:

 1. Å! WOW! Så spennende...! Jeg hadde ikke trodd at skilpadder og krokodiller gikk sammen?! Men det er jo helt klart. Fine bilder!

  Tusen takk for kommentaren! Må si du er stanhaftig. Du kjenner deg sjøl så godt at du vet når du må si nei. ;) Hehe! For dukkene har sterk dragning mot avhengighet,ja! :) Du ser jeg at jeg for eksempel ikke har fått laga genser til Jacob enda. Bare dukker nå. ;)


  Sender god helg ønsker tilbake til deg og lille Caspergutten

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder du tar! Har sett på bildene du har tatt fra ferien, og venta på at dte skulle bli min tur til å reise til Florida igjen. Nå er jeg endelig her, og koser meg :). Ser ut som cruiset var flott. Ønsker meg et sånt cruise når jeg fyller 50. I går kjøpte jeg meg et kort blad her, og da fant jeg ut at det faktisk skal være scrappe cruise her som starter dagen før jeg reiser hjem, dessverre...
  Og, ja, det er nok alligatorer og ikke krokodiller her nede. Alligatorer lever i ferskvann og krokodiller i saltvann (vel, finnes ferskvannskrokodiller også, men ikke her). Huset vårt har utsikt rett på et lite vann, og noen av gjestene våre har skrevet i gjesteboka at høydepunktet på hele turen var å se alligator i vannet så nærme, og ikke i en park...Vi har ikke sett noen der enda, men vi har hatt skilpadde som passerer huset på vei ned til vannet :). Du har en kjempefin blogg, syns jeg :) Ha en flott søndag!

  Hilsen
  Bjørg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...