tirsdag 25. oktober 2011

Møllerens lavkarbobrød


Jeg har lenge lett etter et godt lavkarbobrød som jeg kan spise med god samvittighet, og uten at det smaker egg og kake ut av det. Så da Møllerens kom med eget lavkarbobrød ferdigmix, så måtte jeg teste det ut.Det er veldig lett å lage, kun å tilsette vann og olje. Så røre det sammen og ha over i bakepapirdekt brødform.
Stekes i ca 1 time, og ta det deretter over på rist for å kjølne ned. Personlig liker jeg at det blir helt kaldt/avkjølt før jeg spiser det. Har begynt å oppbevare det i kjøleskapet, og det fungerer for meg. Brødet er faktisk veldig godt, og får godkjent fra meg. Smaker ikke kake og egg i det hele tatt.Kunne godt tenkt meg at det var enda mindre karbohydrater i det, men i forhold til lavkarbobrødet som bl.a. Life selger, så har dette en overkommelig pris. Det koster ca 29,50 for brødet, Life sitt er dobbelt så dyrt. Og med tanke på at brødet egentlig er ganske lite, så får jeg meg ikke helt å bruke 60 kroner på et lite brød. Men mulig jeg kjøper ett for å sammenligne, for det er mindre karboer i det.

Så løp og kjøp, brødet kan virkelig anbefales :)

3 kommentarer:

  1. Har også prøvd det, men ble ikke helt overbevist.. men du må prøve lavkarboknekkebrødene som Gunhild (stempelglede) har i bloggen sin.. de er kjempegode! Tror det er ca 20 karbo på 2 stekebrett med knekkebrød ;)

    SvarSlett
  2. Jeg har også bakt lavkarbobrødet i dag!Hadde med oss noen poser til Spania. Brødet er godt, og vi har det også i kjøleskapet.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...