mandag 24. oktober 2011

Mariusgenser til lille Sofie også


Dere fikk se Simon storebror sin marius her om dagen, nå skal dere få se Sofie sin. Simon sin var i brun med lyseblå hals, og Sofie sin er i samme brunfarve men med babyrosa hals. De må jo stå i stil de søte små :) Denne er også strikket i Rubin fra Sparkjøp.

Da er en ny uke her. Jeg skal både til kiropraktor og til fysioterapeuten min i løpet av uka, rygg, nakke, skuldre og arm plager meg enda. Blir liksom aldri helt bra, og nå har jeg en litt dårlig periode. Men nakken min ble knekt og løsnet på her om dagen, så nå kan jeg se til begge sider igjen :) Veldig fornøyd med det. Ønsker dere alle en knakende god uke :)

13 kommentarer:

 1. Det var en flott mariusgenser! Og det var den til broren også. Så fine bilder du har på bloggen din, har kost meg med å se på dem.

  Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 2. Du all verden Desiree så mye flott det var kommet i bloggen din :o) Så masse flott håndarbeid du er flink du ;) og så mange flotte bilder du har fått tatt så gøy å se på :o) Jeg elsker flotte fotografier ;)

  Vil ønske deg ei flott uke :o)

  Klem fra Iren

  SvarSlett
 3. Åh, enda ein mariusgenser! Kjempefine fargar også på denne :) Nesten som eg og får lyst til å strikke ein til mariusgenser sjølv :)

  Ha ein fin dag :)

  SvarSlett
 4. Kjempefin genser. Veldig praktisk når den er såpass mørk, men med den rosa kanten blir den absolutt "jentete" :-)

  SvarSlett
 5. Så mye snasent du har her i bloggen da :-) Nydelig marius også! Legger meg til som følger jeg :-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Så flotte dine marius-gensere er, både den rosa og den lyseblå :-)

  SvarSlett
 7. Kjempeflott Mariusgenser! Liker godt at den er i utradisjonelle (har selv i rød/oransje/lilla). Frøkna her har også nettopp fått, og hun er veldig glad i sin!

  SvarSlett
 8. Nydelig Mariusgenser! Likte kjempegodt fargekombinasjonen :)

  SvarSlett
 9. Så fint, brunt og rosa er nydelig komb. Og disse to Mariusene er noen av de fineste jeg har sett :)

  SvarSlett
 10. Super flott genser :D

  Ha en god mandagskveld videre :D

  SvarSlett
 11. Hei! Jeg er ny i bloggen din, fant den ved en felles blogg;) Kjempe mye fint du har strikket! Den mariusgenseren var jo bare helt nydelig!!

  SvarSlett
 12. Ser at det ikke er det nyeste innlegget, men må bare si at dette var en nydelig fargekombinasjon på Marius! Ha en fin dag:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...