fredag 9. september 2011

Min fine Iphone med krystaller


Har jeg ikke fin Iphone? Det finnes jo masse ekstra deksler til mobilene, så det er skikkelig valgets kval hva man skal ha. Jeg har stort sett brukt silikondeksler, gode og holde i og tåler en støyt. På Florida Mall i Orlando kom jeg over dette lekre dekslet som bare ropte kjøp meg. Svindyrt og helt sikkert falske krystaller, selv om selgeren sa ekte Swarovski ;) Men siden jeg ikke har sett noe liknende her, så fikk det no bli med meg hjem :)

2 kommentarer:

 1. Å, denne var snasen! Det er utrolig hva vi kan bli fristet til å handle på disse mallene. :)

  Så bra at dere hadde en fin ferie i USA! :)

  Nå har jeg gått rundt og ønsket meg en iPhone i flere år, så det har begynt å bli latterlig. :)

  Ønsker deg en deilig helg, min venn!  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. Så flott deksel!
  Høres ut som ferien deres var super!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...