torsdag 8. september 2011

Downtown Disney


På tide å vise litt bilder fra USA turen vår. Vi tok så mange bilder, at det er ikke bare å velge seg de rette. Kopiering og redigering tar også si tid. Men nå er jeg da endelig klar med noen.


Vi bodde i Lake Buena Vista, inne på Disney området. Hotellet vårt Buena Vista Palace lå rett over veien til inngangen til Downtown Disney, en helt perfekt beliggenhet. Det gikk gratis busser til alle Disney parkene hele dagen også. Jeg kan virkelig anbefale hotellet, vi var kjempefornøyd.Downtown Disney er et stort område full av butikker, restauranter og opplevelser laget etter temaet Disney. Jeg falt totalt for den digre World of Disney butikken som lå der! Alt mulig fantes der, fantastiske utstillinger og figurer, til og med taket var fullt av de. Digre figurer hang overalt. Skulle gjerne ha gått der i flere timer til.Er det ikke flott?! Stort sett hver kveld gikk vi ned i villagen og spiste middag. Kvelden på den irske restauranten var bare helt utrolig, irske knallflinke trubadurer og riverdance.... ja det må bare bli vellykket!


Egen julebutikk er det også der, ble litt julepynt med hjem. Morsomt med jul i nærmere 40 grader ;) Jeg kan virkelig anbefale å bo i nærheten av Downtown, og jeg savner allerede å gå dit ned å bare nyte folkelivet.

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for kommentaren du la igjen hos meg :). Så bra at turen svarte til forventningene. Flyturen kan være lang, vet ikke hva rute dere hadde? Jeg pleier å finne noen filmer å se på bort, og hjem går reisa alltid om natta, så da har jeg begynt å ta en innsovningstablett når vi starter den lange flyturen. Da sover jeg hele turen og våkner når vi skal lande ;). Down Town Disney er helt super! Vi tar oss ofte en tur dit for bare å gå rundt og se litt på folkelivet og spise en is; mint med sjokoladebiter...NAM!! Huset vårt er 10 minutter fra Downtown, så det er ikke langt. Jeg skal reise om en måneds tid, skal på "mini-CHA" dagen etter at jeg kommer. Gleder meg masse:). Gleder meg til å følge med på bloggen din med flere bilder fra turen :)

  Klem fra Bjørg

  SvarSlett
 2. Hi, hi, ja de kan det der med å friste, selv i 40 grader. :)

  AW

  SvarSlett
 3. Åh! Så fine bilder! Jeg vil og til USA :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...