fredag 16. september 2011

Magic Kingdom MK del 1


Hva spiser man til frokost når man er blandt Disneys venner? Jo man spiser Mikke Mus vafler! Og de var faktisk gode også :) Vi kan vel si det ble en ganske amerikansk frokost...


Macig Kingdom er alle barns drømmeverden, og da mener jeg både små og store barn! Å få se alle figurene man mer eller mindre er oppvokst med, som barna våre er oppvokst med, og nå barnebarna... ja da blir iallefall jeg helt med! Det kan nok mine reisevenner skrive under på ;) Jeg kaller det ekte glede!


Vi var en dag i Magic Kingdom, men jeg føler vel at jeg burde fått med meg mere. Så en gang må jeg nok tilbake, forhåpentligvis sammen med barnebarna.


Det er mange temaer i parken, og et av de vi var innom var Pirates of the Caribbean. Måtte jo se han Jack Sparrow ;) Alt er bygd opp så flott, til og med køene til attraksjonene har som regel noen slags underholdning som gjør at de ikke føles så lange.


En av de fineste vi var på, var 3D filmen om Mikke Mus og vennene hans. Helt fantastisk, hele salen ble skjerm, og du følte at om du bare strakk ut armen din så rørte du ved dem. Og jeg strakk den ut mange ganger :) Alle figurene i filmen er figurer som datteren vår er vokst opp med, det var så flott! Da den var ferdig så satt jeg med tårene i øynene... Anbefales!


Det vi ikke fikk med oss var de 2 store paradene, og jeg er lei meg for det. Den midt på dagen gikk vi glipp at pga tidsnød. Lysparaden som skulle begynne kl 21, ble avlyst pga regn. Den hadde vi jo bare ventet på i noen timer, og like før start så begynte det å regne. For en uflaks... men men vi hadde no en fin dag uansett, og jeg får sikkert sett paradene neste gang :) Så nå må jeg jo tilbake, ikke sant? :)

3 kommentarer:

 1. Så spennende og morsomt dere har det!
  Mikke Mus vafler og alt!!
  Klem : )

  SvarSlett
 2. Hei Desiree and very THANKS for your lovly words in my blog!!! My English is bad, but I`ll beginning to lern english for you. I wish you and the family a good weekend with mutch sun. Renate

  SvarSlett
 3. En opplevelse for livet er den turen dere har hatt!
  Jeg husker mye fra turen vi hadde for en del år tilbake da også din datter, vårt barnebarn, var med oss. Hun fikk hilse på mange av figurene i MK. Men ser jo at det er blitt mye, mye større siden vi var der!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...