torsdag 22. september 2011

Fanakofte i Wollmeise


Allerede da Simon var baby så så jeg for meg ei rød og hvit fanakofte. Men de fleste syntes at rødt hørte til ei jente, så jeg la den ideen fra meg.


Så kom jo Sofie og endelig kunne jeg strikke ei rød og hvit fanakofte :) Problemet var jo at bestemor skulle gjøre så mye innimellom, så jakka ble for lita og bestemor måtte starte på en ny en...


Bestemor begynte å få litt bange anelser om at den neste også kom til å bli for liten, men heldigvis så er jakka endelig overlevert og den passer kjempefint!


Kun det beste er godt nok for ei lita prinsesse, så den er strikket i Wollmeise. Farven er Herzblut og natur, og oppskrifta er fra Nøstebarn. Nydelig og myk :)

4 kommentarer:

 1. Kjempefin! Dei tradisjonelle plagga er så vakre :)

  SvarSlett
 2. Den ble så fin! og du er så flink!

  SvarSlett
 3. Nydelig kofte da! Så godt at den passa. :)

  Tusen takk for koselig kommentar! Alltid fint å høre fra andre Chihuahua-eiere. Så nå har jeg vært inne å sett på alle Casper-innlegga dine! Så fin han er! Skjønner det må ha vært en fæl opplevelse det der med tennene! De blir jo nesten babyene våre... ;)

  Du husker vel ikke tilfeldigvis hvor du fant oppskriften på den der turkise genseren han har på seg på seg i ett av de første bildene du har lagt ut av han? Den var så fin!

  Hilsen fra Tinemor

  SvarSlett
 4. Wow, Desiree, das ist eine wunderschöne Kinderstrickjacke! Da hast du wirklich dein HERZBLUT eingestrickt, ganz toll! Ich muss auch wieder stricken, im Moment habe ich zu gar nichts Lust . . .
  Sehr interessant sind auch eure schönen Reise-Fotos - danke das ich das auch alles mit ansehen kann. Ein schönes Wochende wünscht Renate

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...