onsdag 21. september 2011

Epcot


Welcome to Epcot!  


Den ene dagen i Orlando så valgte vi å dra til Epcot alene. De andre dro på rollercoaster-park-tur, og vi følte ikke for det. Greit å få med seg Epcot som jo også er et kjennetegn for Disney.I den norske paviljongen så var vi innom Maelstrom, en litt morsom attraksjon. Stavkirken måte vi se litt ekstra på, for treutskjæringen som er gjort rundt inngangsdøren (ses litt dårlig på bildet) er gjort av en kjent treskjærer herfra Knut Arnesen.


Epcot er lagt rundt et lite vann der alle landspaviljongene ligger etter hverandre. Små idylliske landsbyer :)


Jeg vet ikke helt hva jeg synes om Epcot. Helt greit å ha vært der, men følte vel at attraksjonene var litt gått ut på dato på en eller annen måte. Paviljongene var fine, burde nok ha utforsket de mere.


Hvorfor utforsket vi ikke de mere da, tenker du nok nå ;)


Her er svaret... jeg satt mesteparten i rullestol jeg! Hahahahaha! Med megastore vannblemmer på begge føttene, lilletærne mine var mer eller mindre hudløse, ja så var det nok best at jeg satt i ro og lot føttene mine hvile :) Vi kan vel si at de var ganske så vonde også... Dagens tips: Gå aldri barbeint i nye sandaler i kokvarme, det kan gi seriøse vannblemmer!!

Så gubbelure han hadde god fart gjennom Epcot, ingen Desiree som labbet rundt og skulle titte og kjenne på hver minste ting hun så ;)) Jeg måtte bare rope stopp innimellom så jeg fikk tatt bilder, så kjørte vi videre! Vi har nok aldri vært så effektive noen gang vi hehehehe.....!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...