onsdag 1. juni 2011

Sammenheklingen er startet puhhh


Endelig er sammenheklingen startet på Drops Delight teppet mitt, men sukk og dobbelsukk for et arbeid! Går jo greit nok, men når det er 126 ruter så tar det virkelig tid. Jeg følger mønsteret og det blir ganske brede kanter mellom rutene. Synes egentlig det blir fint, men prøvde meg litt på en mye enklere måte som ble smalere og gikk fortere bare for å sammenligne. Tror det blir den måten på andre tepper senere ;)


Her er starten :) Har heklet sammen slik at 5 remser er klare nå, bare 9 remser til, og så er det 14 remser som skal hekles sammen deretter...tar nok ei god uke det her... Jaja da vet dere hva jeg gjør om dagene :))

Ellers er jeg fremdeles forkjølet, men er nok litt bedre i kroppen. Det var nydelig med en dusj i dag, så håper jeg fikk dusjet bort litt basselusker :) Da roper slettetanga på meg, er vel bare å springe :) Ha en kjempefin onsdag, så høres vi i morgen!

Og har dere lyst til å vise meg deres lekre tepper, så bare legg igjen en link så stikker jeg innom! For jeg har jo fått garn til et teppe til, og det klør i fingrene etter å starte på det :)

8 kommentarer:

 1. Nydelige farger på de lappene.
  Ønsker deg en solrik og vidundelig Juni! Klem : )

  SvarSlett
 2. Oi, dette kommer til å bli lekkert. Holder på med et slags lappeteppe jeg også, men tviler på om jeg blir ferdig... Ble veldig inspirert nå da.

  SvarSlett
 3. ååh, så nydelig det blir!:D
  Jeg holder på med det samme teppet selv, men har ikke kommet så langt som til sammenheklinga enda. Jeg har fundert litt på hvordan den egentlig skulle gjøres så det var kjekt å se hvordan du har gjort det her!;)

  SvarSlett
 4. Du har litt av en jobb :D
  det kommer til å bli kjempefint!

  SvarSlett
 5. Du er bare SÅ flink til alt mulig. og så det tempoet ditt !!
  Nydelig teppe i herlige farger.
  Ja , jeg regner med at det blir noe lekkert utav det Lacegarnet også. Lekker farge!
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Ingunn som har vært ute i regnet og plantet roser. Kan jo ikke vente på bedre vær.....;)

  SvarSlett
 6. Så kjapp du er med heklinga!!! Synes nettopp du begynte. Det ble kjempe flotte lapper, altså! Gleder meg til å se det endelige resultatet! :D

  SvarSlett
 7. Jeg har så utrolig lyst på et slikt teppe! Lurer på om mormor gidder å lage et til meg :p

  SvarSlett
 8. Det ble kjempeflott! Tålmodighetsarbeid!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...