tirsdag 31. mai 2011

World of Warcraft konfirmasjonskort nr 2


En liten snufs og snørr hilsen fra nord :) Hodet henger ikke helt med, tett både her og der. Men blogge litt, det må jeg :) Så får jeg bare håpe at forkjølelsen snart er over og at energien strømmer tilbake igjen.

I dag blir det et kort til dere. Lagde jo 2 konfirmasjonskort på bestilling, her er det andre. Begge konfirmantene spiller World of Warcraft, og da ble det temaet på kortene. Lager bestandig bestillingskort så personlig som mulig.


Jeg aldret bildene litt før jeg skrev de ut på profilert kartong, synes det fikk en fin effekt. Bestilleren var fornøyd, og da er jeg også det :)

Har begynt å tenke på julekortlaging, i år kjenner jeg for å lage julekort igjen. Ble jo ingen i fjor, litt rart. Tror jeg skal få med meg Line på hytta til høsten på julekortlagingshelg :) Hører du det, Line? ;)

Da ser jeg hurtigruta legge til kai over vågen i solskinnet, i dag skinner heldigvis sola og det var på tide. Jeg ble ferdig i går/natt med 125 lapper til teppet mitt, har til og med festet alle trådene! Så nå skal jeg sette meg å begynne monteringen! Ha en superduper tirsdag, see you :)

4 kommentarer:

 1. Så tøffe kort du lager. Og god bedring. Ikke kjekt å være forkjølet på denne tiden av året..

  SvarSlett
 2. Så tøft kort du har lagd. Dette blir nok godt mottatt. Det gjorde seg å skrive ut bildet på profilert kartong. Likte godt pyntingen inni kortet også. Særlig det at du knyttet sammen de to panelene.

  SvarSlett
 3. Disse var skikkelig tøffe. De må jo ha falt i smak hos mottaker. Jammen er du flink og kreativ. Du kan jo så mange forskjellige ting. Du imponerer meg virkelig, Desiree!

  :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...