fredag 17. juni 2011

Garn til nytt teppe


Har kjøpt garn til nytt hekleteppe. Ble så fristet da jeg så de nye høstoppskriftene til Drops, at jeg bestilte garn mens det enda var salg på det i mai.


Teppet skal hekles i Lima, blanding mellom ull og alpaca, nydelig mykt og litt tykt. Oppskrifta på teppet er enda ikke lagt ut, så jeg brukte bare bildet på å plukke ut farvene. Ser nå at det nok er gråtoner som er brukt, mens jeg valgte blåtoner. Gjør ikke noe for jeg synes blått er så fint sammen med brunt.


Jeg er helt alene i helga jeg.... Gubbelure er dratt med koret sitt på korstevne til Vadsø i helga, Charlene tar med seg familien sin og drar på sin første campingvognferie med egen vogn. Jada jeg er nervøs for dem som vanlig ;) Foreldrene mine, som er våre nærmeste naboer, drar på bobilferie i morgen, så jeg føler med faktisk litt alene her.... Men når jeg kommer over den følelsen så blir jeg nok å kose meg, ikke ofte man er helt sin egen herre :)

Ha ei riktig god helg, alene eller ikke :)

5 kommentarer:

 1. Nydelige farger du har valgt til teppet! Jeg gleder meg til å se resultatet! :D

  SvarSlett
 2. Er så enig med Kristin. Drømmefarger!
  God helg.

  SvarSlett
 3. Hei Desiree, das ist sehr schone warme Wolle (mit Alpaka) ! Ich muß auch wieder mal stricken, habe jetzt immer nur gebastelt. Euch ein gutes Wochende! Renate

  SvarSlett
 4. Nydelige farger på garnet, teppet blir nok vakkert!
  Ønsker deg god helg! Klem : )

  SvarSlett
 5. Flotte farger. Det kjem til å bli eit supert teppe.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...