lørdag 18. juni 2011

De første rutene/lappene av garnet


De første rutene er heklet, og det går ganske raskt unna. For de observante så er det samme rutene på dette som på Delight teppet, eneste er at her brukes det flere farver. På Delight teppet er det flerfarvet garn som gir en flott effekt, her blir det litt mere festing av tråder ;)


Har vel rundt 30 lapper nå. Det blir nok ikke helt som i oppskriften, har nok bommet med den ene beigefarven. Jeg bestilte bare 3 brunbeige farver, og det skal brukes 4. Kantfarven skal egentlig være i den farven jeg ikke har bestilt også... Jaja det blir vel teppe av disse farvene også :)

Sitter og koser meg med Hurtigruten minutt for minutt her ved siden av, men tror jeg skal legge meg litt ut i sola på verandaen nå. Må vel nyte solstrålene, for det er meldt regn fra mandag... åj så overraskende.... Klem til dere!

3 kommentarer:

  1. Så fine farger! Det blir nok et flott teppe tenker jeg!:D

    SvarSlett
  2. Hei Desiree, jetzt verstehe ich , warum du uns die schöne blaue und braune Wolle vorgestellt hast - du willst wieder si eine schöne warme Decke aus verschiedenen farblich zusammen passenden Häckel-Quadraten fertigen. Ich freue mich schon, wenn du uns das fertige Ergebnis präsentierst ! Liebe Grüße von Renate

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...