onsdag 29. juni 2011

Delight teppet


Teppet ble jo ferdig for ei god stund siden, men klarer jeg ta bilder av det da?? Nei njet no for jeg er iblant verdens tregeste. Men i dag fant jeg ut at bloggmaterialet mitt var ganske så tynt, så da bare MÅ man ta bilder.


Jeg er veldig stolt av teppet mitt, synes farvene og effekten av garnet ga en veldig fin effekt. Garnet er ikke av det aller mykeste, men det går nok fint. Jeg er litt overfølsom for kløete ullgarn, vært det siden jeg var liten. Klør til og med av alpaca, ja ja sånn er det bare ;)


Det tok meg ikke så lang tid å hekle, ikke mange ukene, så her har jeg overgått meg selv skikkelig :) Sammenheklingen var absolutt det tregeste og mest kjedelige, rutene/lappene var raske å få unna.


Teppet er heklet av 10 nøster Drops Delight og 5 nøster Drops Fabel i sort, på heklenål nr 5. Det har 126 ruter, og måler 95x150 cm. Jeg har kuttet ut en omgang med staver rundt kanten, synes det var mer enn nok slik det ble. Mønsteret er fra Drops og du finner det her.


Avslutter med linselusa nede i hjørnet :) Han skal bestandig se hva mor holder på med, og hva som skjer. Ellers begynte jeg i dag med sammenheklingen av Lima teppet, spennende å se hvor lang tid det tar. Lover å ta raskere bilder av det ;) 
Ha en flott og forhåpentligvis solrik dag!

15 kommentarer:

 1. Wow!! Det var RÅ LEKKERT!! Akkurat slike farger jeg bare eelsker. For en tusen kunstner du er Des!

  SvarSlett
 2. Kjempe fint Desiree, nydelige farger :o) Flink er du.

  SvarSlett
 3. Nydelig!
  Jeg holder på med samme teppet jeg og, har vel snart nok ruter, men lurer veldig på hvordan jeg skal hekle det sammen...
  Hvordan har du valgt å gjøre det?

  SvarSlett
 4. åååh! Dette kan du være stolt av ja! Det ble nyydelig!:D
  Og det gjorde ingentingen å kutte ut den ene stav-omgangen rundt nei, jeg angrer på at jeg ikke gjorde det, kanten rundt ble brei nok!:p

  SvarSlett
 5. Så flink du er - både hekler og baker og strikker! Jeg er imponert!

  Du spurte om skoene - jeg handlet hos Amfibi.no. De heter Salomon Wings Sky. Jeg har prøvd en lav modell av disse skoene i en butikk her i område, så det var ikke helt i blinde jeg kjøpte altså :) De er kjempegoe!

  SvarSlett
 6. Så flott det ble!! Jeg er snart ferdig med mitt, det har også 126 lapper - holder på med siste omgangen.
  For en søt liten linselus :)
  Ha en dag!

  SvarSlett
 7. Ha en fin dag skulle det være :))

  SvarSlett
 8. Bare helt nydelig Desiree!!! Og lekre fargekombinasjoner! Du e bare så flink, men d visste e jo :)
  Minner meg på "sengteppene" til min mormor, som vi brukte som barn når vi var på besøk :)

  SvarSlett
 9. Kjempe nydelig teppe! Dei friske fargane gav skikkelig fin effekt :) Uten tvil noko å vera stolt av :)

  SvarSlett
 10. Liebe Desiree - die Sommerdecke ist ganz toll geworden !!! Du bist so fleißig und geschickt. Renate

  SvarSlett
 11. Flott teppe! Kunne tenkje meg eit slikt teppe sjølv, men eg har jo ikkje tolmod til slike prosjekt :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...