tirsdag 28. juni 2011

Cacas pakke etter kurset


For litt siden fikk jeg bestillinga mi som jeg gjorde etter Cacas kurset jeg var på. Gleder meg til å ta det i bruk.


Kjøpte meg rolling pin med avstandsstrikk på for å lette arbeidet når du kjevler ut marsipan og slikt. Synes det hørtes glupt ut, så da får vi bare håpe det funker også :)


Meringue powder brukte kursleder vår i Royal Icingen, og erstattet da eggehvitene med pulveret! Det synes jeg var genialt! Tenk å slippe å sile egg! Kjøpte dekorasjonssettet også, selv om jeg har alle farvene og endel annet i den. For bl.a. alle tippene, sprøytetuppene, som jeg skulle ha løse var jo i settet. Lønte seg faktisk å kjøpe settet da, så økonomisk jeg plutselig ble ;))


Herlige pakken min :) For dere som kjente litt på shoppinglysten nå, og bakelysten, løp til No. 19! De har fått inn masse spennende fra Cacas, og har ellers masse annet spennende også slik som GreenGate, Sagen Vintage Design, PIP.... Sånn det var dagens reklame :)

Solen skinner her oppe i dag, så jeg skal ut å få litt farve på kroppen. Holder på å ladde opp til sommerens USA/karibien tur, kan vel ikke dra dit hvit som blenda... Ha en koselig dag!

4 kommentarer:

 1. Herlighet så mye utstyr! Må man ha alt dette? Jeg som hadde så lyst til å melde meg på kurs... Mr. Sunhome kommer til å falle i parketten hvis jeg skal gjøre plass til så mye MER i kjøkkenskapene nå. Ha, ha, kanskje jeg skal ta han med meg på kurs? Da kaaan det jo være han blir bitt av basillen (NOT)!!

  Så dere skal feriere i USA i sommer? Høres herlig ut med Karibien da :) Er det cruise dere skal på?
  Vi reiser på søndag til Florida og blir der i 3 uker. Gleder oss veldig til ferie!

  Ha en glad dag!
  Klem,
  AW

  SvarSlett
 2. Ja, cruise høres nydelig ut! Det har jeg aldri prøvd. Er dette første gang du drar på cruise?

  Det pleier å være mer enn varmt hele sommeren, ja. Det blir nok derfor mye bading og endel skygge. Er ikke så veldig glad i å stekes så jeg synes det er nydelig å ligge under en parasoll med noe å lese på. Skal derfor kjøpe med meg noen pocketbøker som jeg slipper å ha med i kofferten hjem igjen.
  Vi skal bo i en leilighet på et golfresort og det er to bassenger rett utenfor, så det blir deilig. Mr. Sunhome kommer nok til å spille litt golf, og jeg har planer om å prøve meg forsiktig. Etter avstivningsoperasjonen i ryggen er det ikke like lett å få til svingen. Jeg har derfor pleid å være med å gå runden på 18 hullsbaner som pleier å ta ca 4 timer. Det er godt for ryggen.
  Regner med at det er greit å få gått av seg noen av de mange flere kaloriene som har lyst til å legge seg på kroppen i løpet av disse tre ukene. ;)
  ------------
  Neste år, Desiree, da må du komme nedover til Glansdagen. Denne var så vellykket at det vil være et bloggekrav at den gjentas. Jeg skjønner at det er en drøy kostnad med å komme seg til hovedstaden med fly og hotell i tillegg til selve utgiften til arrangementet. Totalt blir det jo en halvveis til en sydentur, som en av bloggejentene sa.
  Har du lyst til neste år så kan du gjerne bo hos meg. Det er bare koselig! :) Du får tenke på det når det blir aktuelt.

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 3. Grattis med mye fint Cacas utstyr! Jeg elsker min Cacas koffert som ble kjøpt inn i Canada for femten år siden. Proppfull av tipper og farger (som nå har tørket inn så jeg har begynt å kjøpe opp nye).Hvis man først liker å pynte kaker så er jo disse tippene så og si evigvarende så du kommer til å få mye glede av settene dine!

  Så deilig med cruise da!Dere får kose dere masse!

  SvarSlett
 4. Det var bra mye fint :D
  den stabilisatoren, har du fått prøvd den ??
  jeg har en slik, men ikke prøvd den enda :)
  såh, har du noen gode råd hva den bør brukes til ??

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...