torsdag 5. mai 2011

Ny veske


Etter å ha siklet og siklet på ny veske den siste måneden, så klarte jeg til slutt å bestemme meg for en :) Burde vel egentlig ikke brukt penger på veske denne måneden, men men... Må man ha ny veske, så må man :))


Ville egentlig ha en støvrosa/rosa veske, men det ble ikke helt det. Anelse rosa i den, men ellers nok litt mere beigeaktig. Fin var den iallefall :) De har så mange fine vesker på den nye skobutikken, så det var virkelig valgets kval.


Ellers raser tiden av gårde her oppe. I dag skinner solen og det er et flott vær, våren er liksom kommet hit opp også. Men det var kaldt i natt, for jeg merket rim i skyggen i formiddag.

Søndag som var så var vi i konfirmasjon til et gudbarn, og til helga er det neste gudbarn som skal konfirmeres. Men så er det stopp med konfirmasjoner i noen år fremover. Koselig, men slitsomt synes jeg ;)

Charlene og ungene dro på tirsdag til Spania, Torrevieja til mamma og pappa. Håper de får koset seg masse, og får litt sol og varme på kroppen. Pass på bestemor sine gullonger!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...