søndag 8. mai 2011

En super sak til KitchenAiden


Jeg er vel egentlig en liten utstyrsfrik, liker å ha alt fra smarte til stilige duppedingser :) En dag jeg var innom en av yndlingsbloggene mine, Manuelas Passion4baking, så la jeg merke til en litt uvant ting på KitchenAiden hennes. At det var rosa på den, var jo virkelig et pluss, men hva var dette? Det var faktisk en Kvisp med gummi på for å skrape bedre ned røre fra kantene av bollen. Den fungerer altså helt suverent! Du kan se det på bildet. Alt blir faktisk enda bedre blandet.

Jeg bestilte min fra ebay, den finnes i mange forskjellige varianter så man må være sikker på at man bestiller den rette til akkurat sin type maskin. Den er virkelig verd pengene, så løp og kjøp :)

I dag er det et nytt gudbarn som skal konfirmeres, så det blir en lang dag. Gratulerer så mye til Rune og hans foreldre med dagen, lykke til med dagen og fremtiden!

2 kommentarer:

 1. Hej Desi. Kan se du har købt din visper med dejskraber på ved ebay. Var inde for at se om jeg kunne finde en der passede til min, (mintgrøn) men fant kun en med sort skraber på. Du siger at de findes i flere farver. Kan du ikke sende mig et link til der hvor du fant den..Klem fra kusinen i DK

  SvarSlett
 2. Hei.
  Skjønne bilder av lille Sofie under her ♥
  Den KitchenAiden ser lekker ut og jeg merker hvordan man blir revet med her i bloggeland. Så lurt med den deigskrapa. Supert at du fant en med rosa på også ;)
  Det går forsåvidt bra med mariusen. Det gikk faktisk i rasende fart helt til jeg hadde strikket vrangborda på første armen. Siden har jeg ikke hatt tid eller ro til å strikke. Helt utrolig , siden jeg er hjemmearbeidende.....
  Du strikker sikkert fem på den tiden.... Men det er gøy og jeg hadde nok ikke begynt på den hvis jeg ikke hadde sett dine !
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...