mandag 9. mai 2011

2 hurtigruter inne


Da jeg var på tur ut i dag, så så jeg et syn som ikke er så veldig vanlig her. Måtte skynde meg å hente kameraet for å forevige synet. 2 like hurtigruter lå ved kai i byen rett over vågen. Vi er jo vant til hurtigruta 2 ganger i døgnet her, men at 2 like lå inne samtidig, det skjer ikke ofte.


Vi har ei fantastisk utsikt fra leiligheta vår, føler meg priviligert som har det sånn. Hurtigruta er jo også et flott syn, og jeg er glad for at jeg kan få se den slik hver eneste dag. Er det ikke flott?! Klikk på bildene så får dere se de litt større.


Det har stort sett vært en overskyet dag i dag, var litt sol og fint da jeg var i byen, men nå er det tilbake til overskyet og vinden har tatt seg opp. Jeg har vært på trening og behandling hos fysioperapeuten min i dag, huff at det skal være så tungt å trene! Men må man så må man. Må komme litt i form, og samtidig se om opptrening av rygg og mage kan minske smertene mine i ryggen. Jeg håper det.

Ha en superfin ny uke, og kos dere på en helt vanlig mandag! Jeg har fått garnpakke, så jeg skal gå å pakke den opp nå og kose meg med den :)

3 kommentarer:

 1. Stilig!
  Har bynt å strikke på nøstebarngenser til Sina, gleder me til å få den ferdig:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg :))
  Har du sett sånt, ja. To hurtigruter på en gang tror æ bare det e et par gang æ har opplevd. Flotte bilder og herlig utsikt der du bor. :))

  Ka du trur om ministrikkekafe på torsdag? Hvis du kan så hadde det jo vært arti :)
  Har full arbeidsuke me arbeidshelg å hele pakka den her uka så har kun fri torsdagen. :)

  Ka du fikk i garnpakke? *spent* :D

  Nu friste du forresten veldi me den der Kitchen Aiden, har hatt sååååå lyst på en sånn.. :D

  Ha en fortsatt flott dag. :))

  Klem fra mæ :)

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder! Og så morsomt med to hurtigruter på en gang :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...