søndag 13. mars 2011

Scallo-Pie tørkle til Sofie

Et lite strikket tørkle/skjerf/sjal til Sofie barnebarnet. Synes det ble så søtt, men vet ikke om mora syntes det samme... Når skal hun bruke det da, var spørsmålet.... Jaja bestemor ser no iallefall når hun kan bruke det ;)

Det var så morsomt å strikke det, gikk så fort også. Hadde blitt mange på Sofie hvis bestemor hadde visst at de ble brukt ;)


Strikket det i Drops sin nydelige Merino Extra Fine, brukte nesten et nøste. Mønsteret er en Ravelry Link, her må du være medlem for å komme inn. Anbefaler sterkt et medlemskap der!

Bildene ble ikke akkurat de beste med dårlig lys og dårlig tid, så beklager det.

Pattern: Scallo-Pie Video how to make the edge is here
Yarn: Drops Merino Extra Fine 
Color: 22
Needles: 4.0 mm

4 kommentarer:

 1. Jeg synes det var nydelig. Heldige henne som har en mamma som lager så mye flott til barnebarna! :)

  Ser du har kjøpt deg noen Pip kopper. De er jo bare så søte. Lurte på om de skulle bli med hjem sist gang jeg var ute og handlet, men jeg klarte å stoppe meg selv. Og nå angrer jeg meg. :)

  Så tragisk med ungdommene som omkom i fjellet. Mine tanker går til deres familier.

  Nå er eldstedatter vel fremme i Sør-Varanger etter 9 dager med perm her hjemme. Rart å se den lille soldaten min i uniform kan du tro. Hun klarer seg så bra nå at mammahjerte har det litt lettere. Nå er dte bare 4 uker til hun kommer hjem på ny perm, og da har det allerede blitt påske! Tenk det da du. :)

  Ønsker deg en deilig søndag, Desiree!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. Det var et nydelig sjal du har strikka. Jeg kjenner veldig godt igjen det der med at de unge ikke er så interessert. har en datter som er akkurat likedan, det er ikke noen vits i å prøve å strikke noe til henne engang!

  Det rosa Pip kruset var kjempefint! SKulle gjerne hatt et slikt. Har bare sett kaffekopp i Pip, og det var et sted langt unna hjemme. Vet ikke om noen i nærheten av der jeg bor som har Pip, men jeg får holde øynene åpne når jeg kommer hjem igjen.
  Ha en fin ny uke :)

  Hilsen
  Bjørg

  SvarSlett
 3. Oh ja, das ist dir wieder einmal sehr gut gelungen für die kleine Sofie !!! Da steckt der kleine Hals schön warm und die feine Häkelkante ziert alles wunderbar.
  Ist das mit Japan nicht furchtbar, meine Gedanken kreisen immer wieder um dieses furchtbare Naturereignis und vor allem um diese atomare Verseuchung. Wir alle müssen für unsere Kinder gegen die Atomnutzung - egal ob zur Energiegewinnung oder im Krieg kämpfen, sonst ist unsere Erde bald nicht mehr lebenswert. Renate

  SvarSlett
 4. Heldige Sofie som har en bestemor som lager så fine ting til henne :)))) Slike fikk jeg også lyst til å lage... Må nok prøve meg på dette hvis jeg bare klarer å oversette oppskriften.

  Ha en riktig fin påske!!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...