mandag 14. mars 2011

Maileg


Har ønsket meg en Maileg kanin i ett år nå, og endelig er denne søte jentekaninen på tur hjem til meg :) Det finnes så mange søte Maileg kaniner, så det er ikke bare å bestemme seg for hvilke man vil ha. Til og med strykebrett, senger, stoler og slikt finnes til de, men jeg tror det holder med en kanin. Hun skal få en hedersplass når hun kommer :)

Hun kommer i posten fra det store utland, ble billigere totalt og med porto enn fra en nettbutikk her i Norge. Jeg synes faktisk det er alt for mye å betale 130,- i porto uansett hvor lite man handler for.

Er ikke sikkert jeg får oppdatert bloggen min på noen dager. Vi skal ha snekkere her på reklamasjon, så i morgen forsvinner gulvet i stua og kjøkkenet. Lurer enda på om jeg skal dra en tur på hytta og bli der så jeg slipper gå rundt i bare rot. Da vet dere hva jeg skal styre med den nærmeste tiden :)

2 kommentarer:

  1. Der Hase ist der schönste, den ich je gesehen habe. Da werden sich aber die Enkelkinder freuen !
    Desiree, da musst du in Produktion gehen - auf so einen schönen Hasen warten viele, viele Kinder ! Renate

    SvarSlett
  2. Nå kan du handle Maileg i vår nettbutikk, og her er portoen på kroner 99 uansett hvor mye du handler (med visse unntak)http://www.frudahl.no/kategori.php?kategori=88
    Ønsker deg en god helg! =)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...