søndag 26. desember 2010

Rosa KitchenAid er tingen!


Må jo vise frem den fine nye kjøkkenmaskinen min <3 Plutselig fikk jeg det for meg at jeg ville ha en KitchenAid maskin, enda det sto en fin stor Kenwood i skapet her.... Ja vi kan vel si at noen andre fikk glede av den maskinen, og nå står dette vidunderet trygt plassert på kjøkkenbenken hos ho mor :)


KitchenAid er jo kjent for sine mange mange kule farver på maskinene sine, så hva skulle man velge?? Hadde vel bestemt meg for farve før jeg bestemte meg for maskin, iallefall nesten ;))


Jeg er jo ikke i det hele tatt lett påvirkelig.... neida... så da jeg som ivrig følger av Manuela sin blogg så at hun hadde Den nydelig rosa maskinen, så var jo valget lett! Og så er jeg jo ikke noe glad i rosa heller..... ;)


Så her står den da! Fine maskinen min! Som akkurat nå har laget rundstykkedeig sammen med ho mor :) Tror nok vi blir veldig gode venner jeg! :)

Ha en flott 2.juledag! Her venter vi på Charlene datteren med barnebarna som skal komme på julebrunch. Masse godt med pålegg og salater nam nam :)

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med din fantatiske rosa KitchenAid er så glad for din skyld.
  Den er så super fin å se på.....
  Happpy baking Desiree
  Klem fra Manuela

  SvarSlett
 2. Gratla med kjempe flott og stilig kjøkkenmaskin ;) Så skjønn farge også :o) Nesten pynt i seg selv ;)

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...