mandag 27. desember 2010

Nøstebarnsett


Jeg strikket for lenge siden nøstebarnkjolen til lille Sofie barnebarn. Oppskriften er hentet fra boka Nøstebarn, masse fine oppskrifter i den. Jeg har heklet blomster som er sydd på, og har brodert på blader. Synes den ble veldig søt. Garnet jeg har brukt er New Zealand Lammeuld, ganske så likt nøstebarn sitt 2 tråds ullgarn. Jeg bestiller det fra 123knit, anbefaler virkelig den nettbutikken. Personlig synes jeg garnet er litt grovt (selv om det er veldig tynt), blir mykere etter vask. Ikke et helt optimalt garn for kløere med andre ord. Det er også litt ujevnt på en måte.


Lue og sokker måtte jo Sofie også ha, begge to er også hentet fra samme boka. I morgen skal jeg vise frem jakka som jeg laget til :)

 

4 kommentarer:

  1. Hei Desiree! Du må ta deg ein tur innom bloggen min, for du har vunne noko!!!

    SvarSlett
  2. Das ist sooooo ein schönes Baby-Girl - Set!!! Da spürt man richtig die Liebe, die du mit eingestrickt hast!
    Dir und der ganzen Familie wünsche ich ein gesundes Neues Jahr ! Renate

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...