søndag 12. september 2010

Lille Casper Chihuahua


I mars i år så kjøpte vi oss en liten chihuahua gutt som da var 7 måneder. Han heter Casper og kom fra kennel Emeldas. Har kjempelenge hatt lyst på en liten chihuahua, men samtidig var det jo egentlig deilig å være både uten hund og hår og skit. Men tilslutt så tok lysten overhånd, og tanken var jo at de hverken røyter mye eller tar opp stor plass.Han er en litt skeptisk kar, synes det meste er litt skummelt. Men hjemme er han en morsom sak som elsker å kose seg på fanget :) Han er midt inni en røyteperiode no, så det blir endel hår. Men kan jo ikke sammenlignes i forhold til Ricogutten, som var en goldengutt med hårproblem..... Han er så flink å gå turer, går 1 times tur uten noen problem :) Og det var en forutsetning for å ha en slik liten hund at den skulle klare å gå tur.Her er fra hytta i påsken. Måtte jo strikke noen gensre til han for han frøys jo stakkars så mye :) Det er ikke bare å få gode bilder av han, for han kniper igjen øynene enten pga sol eller blitz :)Han har lekekompis på hytta innimellom, kompiser av oss har hytte like ved og da er det kjekt å leke litt sammen :) Har bestandig syntes Ekko var så liten, men da vi fikk Casper så endret det synet seg :) Casper er mye mindre, fikk nesten sjokk da jeg veide han etter at vi fikk han. Han veide bare 1,55 kg! Nå er han rundt 1,7 så jeg håper han blir enda litt større. Er han ikke søt??!

6 kommentarer:

 1. Hei
  Morsomt å se at du blogger igjen. Har savnet deg.
  Jeg synes disse hundene er så herlig og denne lille karen var ikke noe unntak.
  Ha en fin søndag.
  *Gunn**

  SvarSlett
 2. Næmen for en skjønnas Desiree :):) Så herlig han er :) Tenker han er familiens midtpunkt ;) Og på det første bildet ser det jo ut som han smiler :) Skjønner godt du fikk deg ny hund det er ikke mye som slår et slikt selskap de gir ;) Så var det flotte bilder du har tatt av han :)

  Selv er jeg så gla for å ha Maja ;) Så mye selskap. Vi har vært på utstilling i helga vi ;)

  Håper du får en fin kveld :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Næmen for en skjønnas Desiree :):) Så herlig han er :) Tenker han er familiens midtpunkt ;) Og på det første bildet ser det jo ut som han smiler :) Skjønner godt du fikk deg ny hund det er ikke mye som slår et slikt selskap de gir ;) Så var det flotte bilder du har tatt av han :)

  Selv er jeg så gla for å ha Maja ;) Så mye selskap. Vi har vært på utstilling i helga vi ;)

  Håper du får en fin kveld :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Glemte å si det var utrolig liten han er :O Jeg syns Maja er liten og hun er 3,2 kilo og 27,5 cm høy :)

  SvarSlett
 5. Oh, what a wonderful little dog and so sweet.

  SvarSlett
 6. Såååååå søt Casper er da!! Chihauhau e nogen herlige hunder.

  Kul genser du he strikka t ann :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...