mandag 13. september 2010

Genser til CasperMåtte jo strikke et par gensere til Casper i vår. Men var jo vanskelig å vite hvor store og slikt da jeg leste mønstre, spesielt siden jeg ikke hadde gjort det før. Hadde liggende masse Drops Merino ekstra fine, og fant oppskrift på Garnstudio sine sider. Tror i allefall ikke jeg skal strikke med en haug med fletter flere ganger til han ;) Den ble også litt for lang under buken, hele tissefanten er jo inni genseren :) Men fin det ble både den og Casper!

6 kommentarer:

 1. Casper is so adorable!
  and he looks Darling in his new sweater :)

  SvarSlett
 2. Det tok et minutt å skjønne at Casper ikke var et barnebarn (skjønte ikke helt hvordan den genseren var...)Men da lyset gikk opp her i sør så skjønte jeg jo at det var en genser til gullgutten på fire bein.

  Bedårende vakker er han, og det ser jo ut som han smiler på alle bildene. Kjempekul i genseren sin var han også! Du er så flink!

  SvarSlett
 3. Var en kjempesøt genser på en kjempesøt hund!!

  SvarSlett
 4. Åh herlighet så nydelig casper er. og jammen er han heldig som har en så flink eier som deg som strikker gode varme klær til seg :)

  sv: tusen takk for det..... måtte jo finne på noe lurt, når jeg hadde en del reststoff igjen av dette skai stoffet. hadde ikke så mange andre ideer, så armbånd ble resultatet

  SvarSlett
 5. såååå fin sweater du har lavet så skal den nok kunne holde varmen

  SvarSlett
 6. Wow den var flott Desiree :) Heldigen du som kan så mange forskjellige ting ;) Jeg kan verken strike eller hekle :O

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...