tirsdag 16. februar 2010

Ja jeg strikker....

Sjal/shawl nr 2

*pattern: Multnomah
*yarn: 1 skein Handmaiden Casbah
*needle size: 3,5 mm
Økte til 265 masker på del 1 for å få det større, men fikk da ikke nok til 2 omganger nederst dvs en rille.

Ja jeg strikker.... ja jeg gjør noe :) Huff det har vært stille i bloggen min i det siste! Har sååå dårlig samvittighet for det! Men døgnet har liksom ikke 50 timer, og jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre! Det jeg er flinkest til er å rote bort tiden min, og da spesielt på nettet! Cyberspace har tatt meg ;) Må vel sende ut en etterlysning for å få meg tilbake igjen hahahaha!

Først av alt så klarte jeg å melde meg inn i en gruppe på Ravelry der vi skal lage 10 sjal i 2010. Hvordan går det?? Jo takk, er ferdig med sjal nr 5 og skal hvert øyeblikk legge opp til nr 6 også. Må bare klare å bestemme meg for garn først :) Så jeg tror ikke det skal bli noe problem å klare de 10 :)

Linkene til mønstrene kan dessverre kun ses av medlemmer på Raveleriet som jeg kaller det :)

Sjal/shawl nr 1

*pattern: Cedar Leaf Shawlette
*yarn: almost 1 skein Manos del Uruguay Silk Blend
*needle size: 4,5 mm
Har vel ca 5 blader mindre enn oppskriften sier, da jeg var redd for å gå fri for garn.

Jeg har ikke laget ett kort siden julekortene mine, som jeg ikke fikk lagt ut alle av heller. Jeg har jo på en måte lyst å lage kort, men akkurat nå koser jeg meg mest med strikkingen min. Holder på med noen selbuvotter i forskjellige stilige farver som skal passe til akkurat den jakka og til akkurat det sjalet, det er jo selvfølgelig veeeeldig viktig :) Har strikket noen kopptuer/oppvaskkluter også til gaver. Så er det jo sjalene mine, og så startet jeg med disse Laris hanskene også som er i en along på Ravelry. Puhh det er slitsomt med alle de flettene! Så jeg prøver å holde motet oppe, tok de fram igjen i dag og nå går det litt bedre.
Bildet ble litt lyst, men de strikkes i Wollmeise Dornrõschen så de er litt dypere i farven enn man ser her. Tror de blir lekre når de en gang blir ferdige ;)

Så tiden min brukes altså mye til surfing rundt på nettet om dagen, utrolig så mange flotte oppskrifter og garn som finnes der ute! For ikke å snakke om kreative mennesker. Interiørblogger ramler jeg også ofte innom, lekkert lekkert sier jeg bare :)

Ellers føler jeg at jeg nå står foran et veiskille på en eller annen måte. Jeg har etter 4 år med midlertidig uførestønad, endelig fått innvilget full uførestønad! Jippi! Men det føles rart også, føler meg jo på en måte ikke der da... som ufør. Kommer jo endel spørsmål fra andre om hvorfor og slikt, jeg tenker jo også over hva andre mener om meg for at jeg er blitt det, føler at jeg er ikke like mye verd nå som da jeg var arbeidsfør. Jeg har i løpet av de siste årene gått mange runder med meg selv om dette, og trodde jeg var over det, men kjenner at de rare tankene enda er der innimellom.

Men jeg er jo den samme enda, og jeg kan si høyt at jeg har det egentlig bra etter forholdene. Jeg har et liv som er verd å leve og klarer å ha positive tanker, det jeg ikke klarer er begge deler... altså både jobb og et sosialt liv! Enkelte sier til meg, jammen du klarer jo å gå turer... du klarer jo å reise bort... osv osv Men ingen vet hva jeg ofrer for å klare disse tingene, hvordan dagene mine blir lagt opp for å klare det, at jeg iblant sloss med en energi som føles under null streken, med rygg og kropp som er støl og har vondt, utrolig hvordan et lavt stoffskifte kan påvirke en kropp helt fra tærne og opp... Og at jeg stort sett klarer alt dette pga at jeg ikke jobber! Det siste er cluet! Så derfor kan jeg i dag si at jeg har det bra og lever ganske så normalt som de fleste andre, og det er vel det viktigste! For det motsatte, sånn jeg hadde det før, det unner jeg ingen......

Ha en flott dag alle sammen, og takk for at dere stikker innom meg her i bloggen! Setter veldig stor pris på det!
Nå skal jeg gå å få i meg litt middag her, før jeg benker meg foran tv med strikketøyet :) Senere er det ut på tur, kanskje det er derfor jeg er så lite sur :) tok dere den? :)))))

5 kommentarer:

 1. nydelige sjal du har strikket! Sjønner godt det tar tid:)
  Strikker en del selv også for tia, men det går i baby-tøy. Ferdig med en jakke i går, å gleder meg til å begynne på en "monster-bukse" i dag:) Det er ett herlig tidsfordriv:)

  SvarSlett
 2. Flott Desiree! du klarer deg! Glad i dæ!!

  SvarSlett
 3. Noen lekre sjal du har laget!! Det øverste syns jeg var helt utrolig flott!!! Så herlig kant på det!!
  Kjekt å titte i bloggen din - masse flott her!
  Klem fra Anette Candy i bloggen min

  SvarSlett
 4. sv: takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
  ja jeg elsket hinkelpinkelen som du har strikket, jeg skal male drømme hagen firgurene på lerret og henge på min sønn sitt rom, han elsker drømme hagen......

  for noen nydelige skjeft og sjal du har strikket, utrolig flotte...

  SvarSlett
 5. Laris hanskene dine ser flotte ut, du er kanskje ferdige med dem også nå? Og sjala var lekre!!
  Ikke lett å bli uføretrygdet med alle tankene omkring dette.Er blitt uføretrygdet selv,og det er ikke alltid like lett å takle : )
  Lykke til videre!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...