torsdag 18. februar 2010

Interiørblogger og min stil

I det siste har jeg surfet rundt i en hel haug med interiørblogger. Den ene finere enn den andre, og det ene huset lekrere enn det andre. Interiør har alltid fasinert meg, husker at jeg i min ungdom vurderte å ta interiørarkitekt utdanning. Da jeg jobbet på Posten i min tid, så var jeg en av de med ansvar for dekor og slikt, og gikk faktisk et kurs om det også der vi lærte å lage vindusutstillinger. Skikkelig moro var det. Jeg har også tegnet huset vi bygde for en god del år siden, og hytta. Det kreative i meg har vel bestandig vært der og kommer for tiden ut i kortene mine og strikkingen.

Foto: Greengate

Da jeg for noen år siden sammen med datteren min ramset opp alle mine tidligere hobbyer, så fikk vi virkelig noe å le av for vi var ikke så langt unna 30 stk! :) I dag forsøker jeg være fornuftig å ikke hive meg over alt nytt som kommer i nærheten av meg, både for at tiden strekker ikke til, og det samme med pengene. Å drive med hobby er dyrt, som regel har en av tankene mine vært at jeg skal spare. Jeg sparer jo på at jeg slipper å kjøpe det ferdige produktet selv.... Men vi vet vel alle at shoppingen tar overhånd, for man må jo ha det og det og det..... og tilslutt så ble det jaggu meg dyrere enn å kjøpe det ferdige selv, men du verden så mye morsommere det var å lage det! :) Så jeg har sluttet å lure meg selv slik ;)

Foto: House Doctor

Men interiør er også vanskelig, iallefall når det gjelder trender. For det er så mange trender/stiler, og så mange er skikkelig fine, men hvilken skal man selv velge? I det siste har den hvite trenden blitt stor, gjerne romantisk med blomster og dill. Det er en lekker stil og går igjen i nesten alle interiørblogger. Personlig liker jeg denne stilen, men den kan bli for hvit. Jeg er vel heller der at jeg kombinerer gjerne hvitt med grått/brunt/svart på møbler, og gjerne skarpere kontrastfarver. Så putter jeg gjerne tre, blomster, romantikk, sink og slikt sammen med det. Hvilken stil er det da, tenker du sikkert nå. Min stil, sier jeg da :)

6 kommentarer:

 1. Åh, jeg liker GreenGate! Måtte bare kommentere ut fra det. :) Selv har jeg aldri vært særlig opptatt av noen spesiell interiørmessig stil, før jeg nå i det siste har begynt å like fransk landstil og den slags. Tror det henger sammen med at jeg gjennom kortlaginga mer og mer har likt vintage og via blogging også har fått surfa en del lekre interiørblogger. Sukk, man skulle vært millionær og fått realisert noen av de drømmene som handler om hus, hjem og interiør!!...

  Det er ikke småtterier av hobbyer du har hatt, nei. *lol* Koselig med hobby, uansett. Det er jo givende å sysle med noe og det gir avkobling, ikke minst. :)

  Ha en fin dag videre. Klem, Hege

  SvarSlett
 2. Jeg er også blitt litt hekta på interiør og fine ting :) Jeg har foreløpig bestemmt meg for at den der hvite stilen vil jeg ha på hytta for det er jo ganske dyrt å bare bytte stilen hjemme også *tjihi* men det hjelper å kunne lage det flotte en plass ;)

  Håper du har det bra. Ønsker deg en fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 3. Vil bare si at jeg likte ditt lille "foredrag"!:)

  SvarSlett
 4. Ja, sannsynligvis sa det er

  SvarSlett
 5. Ja, sannsynligvis sa det er

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...