fredag 11. desember 2009

London, en førjulstid

I år ble det en langweekend i London før jul. Vi tok direktefly fra Tromsø, fikk gjort unna en god del julegaver, var på musicalen "We will rock you" som absolutt er å anbefale, og var på fotballkamp.
Hva kjennetegner London? Jo de røde 2 etg bussene og taxicabene, og de finnes i store mengder :)
Hamleys, alle små og stores drøm av en lekebutikk. Men må bare si at jeg trodde faktisk den var enda større :) Juleutstillingene hos mange av butikker var bare helt utrolige å se på!

Det er første gangen vi er i Covent garden, for en koselig markedsplass med masse små butikker inne. Vi var der siste dagen vår i London, utrolig nydelig dag. Endelig skinte sola og det var stille, kaldt og klart ute. Vi gikk vel halve London rundt bare denne dagen :) Merker vi er i bra form nå, så all gåingen og trimmen de siste månedene har gjort underverker :)



Arsenal!! Dit måtte vi jo, og egentlig var jo det hovedmålet vårt også! Vi så Arsenal mot Chelsea, jeg orker ikke nevne resultatet... men opplevelsen var fantastisk! Helt ny stadion, 60 000 tilskuere, kjente fotballspillere (jada jeg er litt kjendiskåt ;)) men fikk jeg tak i den rosa Arsenallua jeg ville ha??? Nope....

Alt i alt hadde vi en knallfin tur, tross litt regn innimellom, men det er jo London på denne tiden av året. Vi gikk masse, spiste frokost på Starbucks, kan ikke skjønne at vi ikke skal få det hit til Norge..... spiste god middag ute, fikk shoppet masse, fikk med oss musical og fotball, ja hva mer kan man ønske seg! Jo forresten.... den rosa lua................................................




Tusen takk til Kristine som hjalp meg å få til layers i Photoshop, og for den flotte ramma!

4 kommentarer:

  1. Man ser London -stemning av bildene dine. Og så bra at turen ble vellykket!

    Klem mamma

    SvarSlett
  2. Åh, fikk lyst til å reise til London igjen nå, ja... :D

    SvarSlett
  3. Kor heldig du e som kan ta dæ en Londontur, hmmmm..... viste ikke at du var Arsenal fan, men det var jo hyggelig :)

    SvarSlett
  4. What a beautiful fhoto,s Desiree.

    Hugs Riet.x

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...