torsdag 17. desember 2009

Hobbyshopping i London


Rett bortenfor hotellet i London lå faktisk Blade rubber stamps! For en flaks :) Det ble selvfølgelig litt shopping der da, hadde mange flotte stempler, og enda var jeg ikke nede i kjelleren å så :) Da hadde jeg nok kommet blakk ut derfra :) Noen stempler viser jeg ikke frem for de er julegave :)

På John Lewis i Oxfordstreet var det jo en liten garnbutikk, ikke akkurat imponerende, men de hadde dette garnet som jeg har hørt litt om og hadd lyst til å prøve. Så jeg kjøpte med meg noen nøster, blir nok noen småting til det nye barnebarnet som kommer til sommeren :)

6 kommentarer:

 1. Åh, det må da være toppen av lykke å finne en stempelbutikk like ved hotellet! Kanskje greit å ikke se den før siste dag, så man slipper å blakke seg helt... Masse flott du hadde kjøpt. Ha en flott førjulstid!

  SvarSlett
 2. Her var det mye bra. Garnet så også flott ut.
  Jeg lurer på en ting. Etter som jeg har skjønt har du en silhouette SD,hvordan synes du den er å jobbe med? Jeg har lånt en av den gamle typen, jeg forstår bruken, men den skjærer ikke noe godt, og jeg har prøvd bazzill. Jeg tenker om at er den nye bedre vil jeg kanskje kjøpe den, men jeg er litt usikker. Har du noen tips eller ideer vil jeg sette stor pris på å få høre litt mer om det.
  Gunn :-D

  SvarSlett
 3. What a pretty blog! I love your pictures.
  Greetings from California

  SvarSlett
 4. sikke fine indkøb, jeg har også besøgt den butik med alle de lækre stempler

  SvarSlett
 5. Mm.. så mye fint du har kjøpt deg..
  Kan tenke meg det var gøy med hobbybutikk rett rundt hjørnet ja.. :D Sånt liker vi! ;)
  Ser ut som et deilig garn også.. Og rosa? blir det rosa denne gangen da?

  SvarSlett
 6. What a great site you have. Im norwegian living in the U.K and I was wondering if you wanted to have a look at my rubberstamp collection? Nydelig stempler. www.theartisticrubberstampcompany.co.uk
  Tusen Takk

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...