mandag 19. oktober 2009

Sommeren 2009

Hei alle sammen! Jeg er endelig tilbake igjen på bloggfronten :) Håper jeg da :) Jeg har hatt en sommer med både godt og vondt, mye har skjedd siden sist som har tatt min tid. Jeg har flyttet, men begynner å få orden på saker og ting igjen. Blogging og kortlaging har ikke stått høyest på lista i allefall, men nå er jeg begynt på julekortene og føler meg klar igjen. Det er godt.

Først må jeg få vise dere det nyeste tilskuddet til familien, er hun ikke skjønn?! Vi ble besteforeldre igjen i mai! 3.jenta kom til Line og dem i Alta, og Sina ble hennes navn :) Og så kan jeg jo viske at jeg skal bli bestemor igjen, men ikke før i mai/juni neste år, håpe alt går bra der :)
Titt tei, her er lille Simon i bassenget i Torrevieja! Det gikk kjempefint på ferien, jeg måtte krysse noen av mine barrierer og jeg overlevde :) Vi hadde topp vær hele tiden, fikk shoppet masse og koset oss.
Simon måtte da få eget basseng som vi hadde på takterrassen. Den gutten elsker å bade, så da fikk han holde på med det mens bestemor og mamma solet seg :)


Neste tur bort var i juli. Da reiste jeg til bl.a. Tønsberg, var der i flere dager før turen gikk videre til flere venner i Drammen, familie i Kongsberg og tilslutt ett par dager i Oslo. Tønsberg var en nydelig by, likte meg kjempegodt der. Kanskje flytte dit en gang? ;))) Takk til Herlof og Anne Lene som var "hotell" i særklasse :) Her ser dere den flotte brygga i Tønsberg.
En liten titt oppover gatene i Tønsberg.


En dag kjørte vi rundt og besøkte litt venner i Sandefjord (heia Dutte og Brita!) og Skien (heia Einar og Bodil!) Vi avsluttet dagen med en tur ut til Verdens ende, en fin plass med svaberg og båter. Bildene over er derfra.BERGSFJORD!

I midten av juli var det Mandssangtur til Bergsfjord. En liten idyllisk plass uti fjordene her, helt utrolig vakkert der. Gutta sang første kvelden på den lokale puben Damperiet, så der ble det sang pizza og noe godt å drikke :)

Se for en nydelig plass! Hele turen var bare fantastisk, knallvær og varmt. Guttene sov i barnehagen, og vi jentene koset oss ute på Holmen hos Sigrunn og Mikal. Der hadde vi også mat og langbord for hele gjengen ute på jordet, tusen takk til dokker!

Så fikk vi no sett det også! De her fine doene hadde de på Damperiet, gammelt makkoundertøy til gardina og friske blomster! Trur ikke det er mange do som stiller i den her klassen! :)


Turen ble avsluttet på søndagen med kirkekonsert/gudstjeneste. Ikke hvilken som helst gudstjeneste heller, men ute i Guds frie natur med storslagne fjell som omkranset oss og gjorde det hele til en mektig opplevelse! Kan man ha det bedre?!!

2 kommentarer:

  1. Et lite knippe av det du har vært med på i sommer. Godt å se at du er i gang igjen!

    Klem fra din mamma

    SvarSlett
  2. Så herlig å se at du har begynt å blogge igjen. Gleder meg til å se julekortproduksjonen din! Det var noen fantastisk flotte bilder du har tatt! Og gratulerer med bestemorstatus nok en gang, det må være hyggelig! Jeg må nok vente temmelig mange år til jeg da... Ha det godt vennen.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...