fredag 29. mai 2009

Ferie vacation

Hola!! I morgen reiser jeg på ferie! Jeg, Charlene og lille Simon reiser til leiligheta i Torrevieja. Det skal bli godt med litt sol og varme no. Vi drar ikke over til Spania før på mandag, og er ikke hjemme igjen før søndag den 14.juni.
Her er utsikta vår fra leiligheta, og i bassenget der skal jeg ligge å duve så å si hver eneste dag! Det skal bli herlig! Men det jeg mest gleder meg til er å få se Simon lettkledd og med bare tær, en liten pjokk som skal få kose seg i vannet og i solen! Det er han ikke akkurat vant til.

Da vet dere hvor jeg er de neste to ukene. Tusen takk for alle meldinger og besøk her i bloggen min, dere er så herlige alle sammen! Vi høres når jeg er tilbake!

Hola! I am going on a vacation! Me, Charlene and Simon is going to the apartment in Torrevieja in Spain. We need some sun now. Here are the view from the apartment, and I am going to be in the pool every day :) I look forward to see little Simon with bare toes, and bathing and having fun in the sun. He is not used to that.

Then you know were I am, right beside the pool ;) Thank you so much for visiting me here in the blog, you are all so kind!

9 kommentarer:

 1. Åååå så herlig!!! Kos dere masse:)
  Klem, Camilla.

  SvarSlett
 2. Oi! Så herlig! og for et flott sted! Bare bittelitt misunnelig nå kjenner jeg ;)

  Ha en flott tur, og kos dere masse!
  Go'klem

  SvarSlett
 3. Så deilig! Ha en riktig god ferie!

  SvarSlett
 4. Ha en riktig så god tur! Du får tenke på oss som lider under norsk "sommer" når du ligger der å duver med en paraplydrink i hånden og en sexy spanjol prøver å sjekke deg opp med dårlige sjekkereplikker. Kos deg masse,bli brun, avslappet og glad, så "ser" jeg deg når jeg kommer tilbake!

  SvarSlett
 5. Kos deg masse i syden:)
  Her på Senja er det MASSE vær idag!
  Men,sommeren kommer nok hit og.

  SvarSlett
 6. Hei på deg. :-)
  Håper dere koser dere på ferie. Kan tenke meg det er godt med litt sol og varme på kroppen. :-))))

  SvarSlett
 7. det der så ikke vondt ut. Ha en riktig flott tur og kos deg i varmen!

  SvarSlett
 8. I hope you are having a wonderful vacation... I think you said June 14, right? So you are there now! Wonderful! And it looks like such a beautiful place. Looking forward to seeing your pictures when you return!!

  SvarSlett
 9. Hei Desiree! Håper du har hatt en fin ferie :) Jeg kom tilbake fra ferie for et par uker siden. Har vært på fjellet...så det har ikke akkurat vært så mye sol og varme i sommer, men jeg har hatt en herlig ferie :)

  Klem fra Gunhild

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...