onsdag 10. desember 2008

Litt familie/family


Tenkte det var på tide å legge ut litt bilder av lille Simon, bestemor sin lille gutt! Det samme med hunden vår Rico, for det er så mange som har spurt etter han og vil se flere bilder siden det er han som er i headeren min. Så her er begge to :)

Simon er blitt store gutten, han er 15 måneder i dag faktisk. Er begynt å tøye grenser og er en bestemt liten gutt ;) Han har vært forkjølet, snørrete og hoster i tre måneder nå, så derfor flott og snørrete på sitt første barnehagebilde. Men er jo slik han ser ut for tiden, så passer jo egentlig veldig bra :) Jeg var en dag med Simon og mammaen i bassenget for å ta bilder av han. Han storkoser seg i vann og det er så morsomt å se på!

Rico er en golden gutt på 7,5 år. Snill som dagen er lang, røyter dagen lang også. Simon er så glad i han, og ser ut som en hund han også når han drar herfra :)

Here are some pictures of little Simon, my dear grandson, and Rico my dog. Simon is 15 months to day. He loves water, so I was in the pool with him and took some pictures.
Many of you have asked to see some more pictures of my dog too, its him in my header. He is such a kind dog, and Simon loves him. He looks like a dog too when he has been here ;)

5 kommentarer:

 1. Så masse fine bilder av guttene dine.. :D

  SvarSlett
 2. Oi, så stor Simon har blitt da!! Han har blitt sånn skikkelig guttegutt og ikke så baby lenger, og jeg ser jo at han er en strandløve slik som han koser seg!
  Du kan trøste deg med at to katter klarer å røyte fælt de også! Det er no herk, men akk så hyggelig det er med dyr da! klem

  SvarSlett
 3. Flotte bilder! Herlig gutt og flott hund! :)

  Jeg har noe til deg i bloggen min! :) klem fra meg

  SvarSlett
 4. Lovely photos Desiree! That grandson is such a cutie! :)
  Thanks for joining my blog candy, and for your kind comments :) But I don't have any Hanglars dear... I have images that darling Lim has sent me with her Blog candy :) lol hugs xx

  SvarSlett
 5. koselige bilder :)

  Ta gjerne turen innom www.fotoverden.blogspot.com

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...