torsdag 11. desember 2008

Awarder

Tusen takk for alle awardene jeg har fått i det siste! Dere er så søte og snille som gir meg dem, og takk for alle pene ord!

Den første jeg har fått er fra dyktige Gunn Merete, Hege-Annie og Aina B.

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.
Den andre har jeg fått fra herlige og kreative Camilla!
The terms are: 1. Pick ten people and pass this award to them.
2. Then contact them and let them know you have chosen them and their blog for the award.
3. Also link back to the person who gave you this award.Denne gangen har jeg dessverre ikke tid eller mulighet til å sende videre, beklager og håper jeg er tilgitt!, Jeg vil derfor gi den til alle dere som stikker innom bloggen min! Dere har alle fortjent den! Klem klem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...