tirsdag 29. juli 2008

Hannes supre blog candy

Hanne har en flott blog candy nå som er verd å få med seg! Hun har som meg rundet både 10 000 og 11 000 besøkende siden det ble satt opp teller på bloggen min iallefall. Stikk innom henne og få den med deg!

Hanne has a great blog candy going on right now!

1 kommentar:

 1. Heisann Desiree

  Først må jeg nesten beklage at jeg ikke har vært så flink å kommentere hos deg. Er jevnlig innom bloggen din, og liker kortene dine veldig godt!! Så godt at jeg har gitt deg en award i blggen min. Så skal jeg forbedre meg på kommenteringen heretter!

  Så flott forklaring du lagde på den nye papirkutteren du har kjøpt deg. Er ikke super fornøyd med min, så denne var et godt tips!

  Lykke til i trekningen hos Hanne, forresten!

  Hilsen Rita

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...