onsdag 5. mars 2008

Bursdagsbøker/birthdaybooks
Her er mine første bursdagsbøker! De var morsomme å lage, og de er laget med min nye favoritt "Bind-it-all" Jeg har laget de til favorittutfordringen til Aud som hun har i bloggen sin http://audsn.blogspot.com/2008/02/favoritt-utfordring-favorite-challenge.html
I have made my first birthdaybooks. They were fun to make, and is with my favorite "Bind-it-all". I have made them to Auds favoritechallenge in her blog http://audsn.blogspot.com/2008/02/favoritt-utfordring-favorite-challenge.html

15 kommentarer:

 1. Åhh, så nydelige - og søte!♥

  Jeg bare MÅ få ut fingeren og lage noe med min bid-it-all maskin snart! Skulle bare så gjerne ha sett noen andre i aksjon først, før jeg prøver sjøl... :o)

  Tusen takk for at du vil være med på utfordringen min! Lykke til på søndag når jeg skal trekke vinnerne! =D

  SvarSlett
 2. These are so cute! I really like the way you laid these out. I made birthday books too when I first got my Bind It All but mine were long and narrow. I like how you used two pages for each month.

  SvarSlett
 3. What a lovely brithday book. So cute Hugs Marja

  SvarSlett
 4. Å - disse var lekre! Bind-it-all maskin står høyt på ønskelisten og får bare mer lyst på når jeg ser det fine du lager!

  SvarSlett
 5. Nydelige! Du har klart det igjen!

  SvarSlett
 6. these are great!! I love them. I don't have one of those machines, so I maybe will have to try it in a ready-made notebook.

  SvarSlett
 7. Åh, for noen nydelige bursdagsbøker du har laget. Jeg fikk Bind-it-all til bursdagen min, men har ikke prøvd den ennå. Jeg har så lyst til å lage sånne bøker, har du en liten oppskrift du vil dele???
  Klem til deg.

  SvarSlett
 8. WOW hvilken lekker bursdagsbok. Flott ide med sånne bursdagsbøker asså.

  Håper dere alle er friske og raske igjen. Fantastisk bilde av ditt herlige barnebarn, Desiree *sukk*

  Alltid så koselig å komme innom bloggen din, den er alltid fylt med sånn deilig og lun varme.

  Ha en super dag!

  Klem Anita

  SvarSlett
 9. You have nice blog!

  t.tiina38

  www.tiina38.vuodatus.net

  SvarSlett
 10. Disse bursdagsbøkene var superflotte! Jeg må få bestilt en sånn 'bind-it-all'-sak, asså. Her var det ellers veldig mye fint å titte på og bli inspirert av - håper det er greit at jeg legger en link til deg fra min ganske så ferske blogg?

  SvarSlett
 11. Kjære vennen min! Går det bra med deg der "oppe"? Skal få sendt deg en lang mail snart. Håper påsken var fantastisk og at kreativiteten er på topp! Jeg har gitt deg en meget velfortjent utmerkelse i bloggen min.

  SvarSlett
 12. Denne ble kjempelekker gitt! Så kreativ du er. Flotte farger du har brukt!

  Klem

  SvarSlett
 13. Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen din. Så nydelige bursdagsbøker du har laget!! Kjempelekre og stilrene!

  Håper du har det bra!
  Ha en fin uke videre og en god helg!
  Klem fra Gunhild

  SvarSlett
 14. Nydelige :-) Jeg MÅ virkelig ta min i bruk...måtte kjøpe den men en gang men siden har det stort sett stått urørt under pulten min.

  SvarSlett
 15. Wonderful creation thanks for showing us

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...