søndag 4. februar 2007

Ønskeliste

Ønskeliste ja... det er vel noe de fleste av oss har. Det har iallefall jeg, en liste som inneholder endel ting som kan kjøpes for penger. Penger skal liksom ikke gjøre oss lykkeligere, heter det så fint, men jeg vet iallefall at jeg hadde vært veldig lykkelig dersom jeg hadde hatt disse tingene ;) Øverst av de kjøpbare tingene på listen står nå Canon 400D digitalt speilreflekskamera, helst med et flott macro-objektiv til. Det hadde vært noe! Tidligere hadde jeg ikke lyst på et slikt kamera, holdt i massevis med den lille Ixusen min., og så har jo min kjære Canon MarkII 1N. Syntes ikke om disse speilrefleksene, store og tunge, masse innstillinger som min lille hypohjerne ikke husker. Men.... nå vil jeg ha mitt eget. Ser for meg alle de flotte bildene jeg skal ta med det, for det må jeg jo klare ;) Antagelig ikke, men jeg har jo lov til å drømme ikke sant?!

Hva er ellers på lista mi? Jo kunne tenkt meg en bra bærbar PC, en Cuttlebug, en Craft Robo, litt alfabeter og slikt, ny scanner. Ja er vel ikke tvil om at jeg er en kortmaker og scrapper etter disse ønskene, og ja.... jeg hadde blitt mye lykkeligere med dem! Ei stund iallefall til det kommer noe nytt jeg bare MÅ HA!! :)

2 kommentarer:

 1. Her sitter jeg og surfer i natten, og jammen treffer jeg ikke på en "kjenning" :)

  Du lager noen utrolig nydelige kort!
  Jeg har beundrer virkelig fargeleggingsarbeidet ditt. Flott utført!
  Kjempefine bidrag til jakta 2007 også. Gøy at du har tatt opp scrapinga igjen!

  Og lykke til med ønskelista di - mye flott der :)

  SvarSlett
 2. Akk ja... du har Cannon'en din på ønskelisten din, og jeg har min Nikon på min. Jeg vil kjøre på Nikon fordi jeg har både blitz og diverse objektiver til den fra før. Mangler bare kamerahuset. Bare...
  Og cuttlebugen da... Vi får vel få oss en sånn hver etterhvert også vel Desiree??? Så vi kan cuttle litt på nettet!
  Håper du får deg en flott dag i dag!!
  klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...