fredag 2. februar 2007

BlåsbortnattI natt har det altså blåst, og det skikkelig! Da min kjære kjørte ut tidlig i morges så var det kaotiske tilstander ute, til og med brøytemannskapene hadde gitt opp. Han kom hjem igjen litt over kl åtte og fikk seg noen timers søvn før det var klart til å kunne kjøre ut igjen. Da jeg skulle ut med hundene så møtte det meg en vegg av sne som jeg ga opp å måkke. Døra på grillstua var revet av, så der måtte jeg finne noen til å komme seg ut og ordne opp. Må vel opp å sjekke snart om noe er gjort.

Ellers så har vår kjære datter og lillehunden bodd hjemme hos oss i ei uke nå. Hun er ikke helt i form og da er det godt å være hjemme hos mamma og pappa :) Men så måtte jo selvfølgelig lille Chikita få løpetid i dag, så her kommer det til å bli liv raj raj ;)

Legger ut et par kort jeg har laget i det siste. Det lilla er et bestillingskort til ei strikkedame, og prinsessekortet er laget til jakta på arctic forumet. Klarte 2.plassen med det og leder nå etter 4 oppgaver!! Juhuu!

1 kommentar:

  1. Hejsan! Sitter o surfar och hittar så mycket fina saker, dina kort är underbara!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...