søndag 3. desember 2006

Advent

Ja da var det første søndag i advent. Jeg har vasket litt vinduer og fått hengt opp nye gardiner i stua. Det er så koselig når vintergardinene kommer opp! Adventstaken er tent og stjerna lyser også i vinduet. Tiden fremover nå er koselig, stressende, slitsom, mørk men samtidig mye lys. Mørketida satt inn for snart 2 uker siden, og det er bra mørkt om dagene. Bare sneen lar vente på seg, ønsker meg 10 cm og -3 grader, akkurat passe.

Jeg er på slutten av julegavene, ikke mange igjen nå. Alle som skal sendes er i hus. Har bakt sjokoladekakene også. Så egentlig er jeg jo godt i gang. I morgen skal jeg se om jeg ikke får bakt successtertene, og pakket inn litt julegaver. Må huske å finne frem julekortene til skriving også.

Håper alle får en fin adventstid, god førjul!

2 kommentarer:

 1. Hei Desiree. Får en fin blogg du har! Det var utrolig proff, og det var så hyggelig å lese om juleforberedelser, røytedyret ditt, som forøvrig er vidunderlig vakker og din snille ektemann som gir deg kutter. Jeg håper du blir like glad i din som jeg er i min.
  Ha en fortsatt hyggelig adventstid.
  klem

  SvarSlett
 2. Hei!

  Tror du må ta deg en titt i bloggen min ;o) - jeg vil gjerne sende deg en liten julegave!!

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...