torsdag 30. november 2006

Ny kutter hos min kjære!

Er helt i hundre, jeg skal få meg ny papirkutter! Har jo bare 3 fra før av, men som de fleste vet så har den perfekte kutteren latt vente på seg. Men nå tror jeg kanskje den er funnet! Den nye MM kutteren med selvslipende kniv har fått masse skryt, og holder den hva den lover så lover det godt.

Min kjære har jo opplevd at jeg har plagdes med kutterene mine, og selv spurt om det ikke finnes en som er bedre. Har fortalt at det er kommet en som alle er så fornøyd med, og i går spurte jeg pent om jeg ikke kunne få en slik hos han ;) Kommer ikke på tale, vent til over jul, sa han. Nyttet ikke hvor mye jeg enn tigde og blinket med mine korte øyenvipper :) Senere på ettermiddagen kommer han med ei bankutskrift til meg, og der står det at han har overført penger til meg til kjøp av ny kutter! Jippi jippi jippi! Gjett at det var noen som hoppet av glede da! Snille kjæresten min!

3 kommentarer:

 1. hihi, gratulerer med snart ny kutter!! håper den er så god som det skrytes av.. for da havner den på min pult også.. og jeg har min 4. kutter i hus nå...

  *klems

  SvarSlett
 2. Veldig snill mann du har!!! *smelt* Jeg har også kjøpt meg kutteren og er fornøyd tror jeg :o) - har ikke fått prøvd den så mye enda... men har til nå kjøpt 1 kutter i hele mitt liv, så jeg syns jeg fortjener nr. 2!*knis*

  Ha en fin førjulstid! Kanskje vi sees i 2007?!?


  Klem

  SvarSlett
 3. Hei hei!!
  Fant plutselig frem til deg og din blogg.
  Den MM kutteren har jeg også lurt litt på......tror jeg trenger den!!!
  Flotte kort du lager forresten!!
  Har sett endel av det du lager tidligere også, på rubberstamps.

  Ha en fortsatt god jul!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...