søndag 26. november 2006

Hvordan fungerer bloggen

Sitter og prøver å finne ut av denne bloggen, hvordan ting fungerer her inne. Skal heldigvis få hjelp med å lage meg en fin overskrift, men må jo klare å bli litt selvstendig med det her også.
Vi får se hva det blir med tid og stunder ;) Dette minner meg litt om digital scrapbooking også, litt gresk, men når jeg en gang får god tid så skal jeg lære meg det også. Har pga stoffskiftet litt problemer med å huske innviklete ting, men bruker ikke gi meg så fort. Hadde bare døgnet hatt flere timer :) I tillegg går tiden så utrolig fort når man sitter på dataen også.

I dag er det altså søndag. Har ikke gjort så mye akkurat, må se å komme meg igang med noen julekort som jeg har funnet frem motiv og kartong til. Har vel nå klart å lage rundt 35 julekort, men må nok få laget opp litt flere. Håper jeg får solgt litt i år også.

Har nå ventet i over en uke på svar fra Til Bords her i byen om de tar kortene jeg har laget for dem. Prisen er den som avgjør hele saken. Har gått ned ca 5,- pr stk i forhold til hva jeg selger kortene mine for selv, og jeg føler ikke jeg kan gå noe mere ned. Utsalgsprisen som jeg ser de tar for andre kort er jo mye høyere enn min egen utsalgspris, så de burde jo godta den. Vi som lager kort og scrapper vet at vi bruker utrolig mye tid og ressurser på det vi lager, det er greit at man ikke bli rik på denne hobbyen akkurat som med de fleste håndverk, men samtidig kan vi jo ikke gi bort det vi lager. Da beholder jeg det heller selv, men gud så morsomt det er når noen setter pris på det man lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...