lørdag 25. november 2006

Desiree kort og godt

Endelig har jeg laget meg en blogg. Har faktisk prøvd meg noen andre plasser før, men liksom ikke kommet igang med det. Men denne gangen skal det gå, hvis jeg bare finner ut av dette da ;)

Kort og godt....hvorfor det navnet.... jo for at jeg elsker å lage kort. Det har jeg gjort siden høsten 2002 da mitt første stempel ble innkjøpt. Samme høst startet jeg med scrapbooking også. Vi var ikke mange scrappere da, de få som var samlet seg i en Yahoo gruppe på nettet som het Scrappe. Etterhvert gikk noen ut fra gruppa, dannet scrapping.no og forumfeberen var over oss. De siste årene har det tatt helt av og man er ikke så alene mere i Norge med å drive med scrapping og stempling lenger. Selv om jeg da føler meg virkelig alene langt her oppe i nord.
Jeg har ikke scrappet på en stund nå, men kortlagingen pusler jeg med hver dag, hvis jeg ikke sitter og roter bort tiden min på nettet da ;) Er litt på scrapping, men det er stempelforumet jeg virkelig føler meg hjemme i.

Fant ut at kort og godt passet fint som tittel på bloggen min, her kommer jeg til å legge ut kortene mine, men også hva som ellers opptar meg i hverdagen. Håper mange vil stikke innom, velkommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...