lørdag 7. februar 2015

Tusen takk, mamma!Denne fine boken fikk jeg hos min kjære datter i bursdagsgave i fjor.
Den har så mange fine tekster i seg, som man kjenner seg selv igjen i.
Og med gode mammatekster vil jeg gratulerer så mye min egen mamma
med dagen i dag! Gratulerer så mye med dagen, mammaen min <3 p="">
Jeg var heldig med valget av mamma, omsorgsfull og snill!
Stor klem fra yndlingsdatteren din! (ja jeg er enebarn ;))

I tillegg vil jeg gratulere alle mammaer der ute med morsdagen i morgen!
Ønsker alle en herlig dag!

 


3 kommentarer:


  1. Aw, this was a very nice post. Finding the time and actual effort to generate a superb article… but what can I say… I hesitate a whole lot and don't seem to get nearly anything done. gmail login

    SvarSlett
  2. Hi. This post was extremely inspiring, especially since then. Apply visa to Turkey using your laptop, tablet, smartphone or desktop PC. The visa application process takes no more than ten minutes.

    SvarSlett
  3. Nice article thank you for this. Check the kenya entry requirements before you apply for the Kenya visa through online visa application. The e visa application offers the fast visa services. Thank you

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...