tirsdag 28. oktober 2014

Instagram skal være mobilbilder eller?De som har fulgt med meg ei stund, de vet at jeg bruker Instagram endel.
Jeg har i tillegg automatisk visning av bildene her på høyre side i bloggen.
Da Instagram kom var det en plass for å dele mobilbilder, øyeblikksbilder.
Jeg syntes det var genialt, for man kunne på null komma niks dele hverdagen
med omverden, for de som ønsket å følge med på det.
I skikk og bruk reglene for Instagram står det at det skal brukes mobilbilder.
Det blir sett på som dårlig oppførsel å snike inn speilrefleksbilder osv

Jeg bruker fremdeles bare mobilbilder der, og jeg reagerer faktisk nå på den
hyppige bruken av ordentlig kamera som enkelte er begynt med.
Man klarer å se det på kvaliteten på bildene, og måten mange av de er
redigerte på også. Jeg er ikke mot redigering, det kan gjøre et ellers flatt
mobilbilde mye bedre, men bruken av annet et mobil til å poste på Instagram
synes jeg er en uting! Kanskje er det som å stikke hånda i et vepsebol her,
men det er min mening og det er IKKE det Instagram er laget for heller.

Det er veldig sjelden jeg trykker liker på de bildene jeg ser er fra vanlig kamera.
Instagram holder på å ødelegges av dette, og jeg kjenner lysten til å fortsette 
daler. Men jeg skal i allefall fortsette en liten stund til, så får vi se....

Hvorfor gjør de det? Er det for å få flere "liker", for å få flere følgere,
for å få heder og ære hos noen for å skryte av det etterpå?
Ja si det.... Jeg er heldigvis ikke så PRkåt at jeg trenger den oppmerksomheten,
jeg nekter å være med på å ødelegge Instagram, så får dere bare holde ut
med mine Iphone 5 bilder dere som enda henger med som følger :)

Happy Instagramming! ;)

 

7 kommentarer:

 1. Jeg er egentlig både enig og uenig. La selv ut et bilde i går tatt med et lite kompaktkamera, men det var rett og slett i mangel på bilder på mobilen fra det jeg ønsket å dele med følgerne mine på Instagram :p Hovedsaklig legger jeg vel bare ut bilder jeg har tatt med mobilen der. Alt annet får komme på Flickr, Facebook eller bloggen :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Der er jeg enig, enkelte ganger så vil man formidle noe som kun ligger på kameraet. Jeg lar som regel være... og det kommer da heller ut på face :)

   Slett
 2. Helt enig....insta betyr vel noe sånn som Akkurat nå. Jegfølger ikke lenger de som bare legger ut redigerte bilder. Det er helt uinteressant for meg. På Instagram vil jeg se hva folk driver på med helt ufiltrert akkurat nå. Og så blir jeg lei av dam som bare legger ut bilde av natur og trær.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi er helt helt enige her! Skal være øyeblikksbilder. Jeg tror innerst inne at de som poster perfekte kamerabilder kun gjør dette for å få heder og ære, for jeg har endel som skryter fælt av dette på facebook.... Det blir litt kjedelig å bare se natur og trær og megaredigerte portrettbilder, de kan jeg se i andre fora der de hører hjemme. Nei la oss ha Instagram slik den var ment å være, mye koseligere :)

   Slett
 3. Må si meg helt enig. Selv bruker jeg bare min Iphone på Instagram.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...