mandag 13. januar 2014

Skansen i silhuettEndelig fikk jeg lagt ut bildet jeg ville dele med dere på lørdag!
Det er tatt på yndlingsplassen min, ute på Skansen. Fyret og Håja er et yndet
fotoobjekt for de fleste her i området, og jeg har vel vist dere det flere ganger ;)
Men jeg blir aldri lei, så dere får bare holde ut hehehe
Jeg synes stemningen, lyset og himmelen ble så fin.

Ny og spennede uke igjen, vi har Simon barnebarn på besøk her helt til fredag.
Mammaen er på skolesamling i Tromsø, og da skal gogutten kose seg her hos oss.
Antar bestemor og bestefar er bra skutt når helga kommer ;)
Ha ei flott uke, alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Flott bilde!

  Kos dere med barnebarn-besøk, koselig for små og store vil jeg tro.

  SvarSlett
 2. Magiskt bilde!

  Nyt søteste Simon som er på besøk :)
  fin uke.
  klemklem

  SvarSlett
 3. Jeg kan godt forstå at dette er er et yndet sted å fotografere ... rett og slett nydelig. Flott komponert og fargene er helt utrolige!

  Det du spurte om: Ja, jeg har opplevd det samme. Hadde hørt om andre med samme problem, men det tok en tid før det "rammet" meg. Veldig irriterende. Jeg har egentlig ikke funnet ut av det. Jeg pleier å redusere billedstørrelsen og sette på signatur med PS Elements. Lagrer "for web". Ett av bildene som ble lysere, tok jeg til slutt og lastet opp i original størrelse og da ble det OK. Jeg har ikke forsøkt det igjen, så jeg vet ikke om det var en tilfeldighet eller om det er løsningen på problemet.

  Ha en fin uke .... klem fra Irene

  SvarSlett
 4. Bildet er rett og slett nyyydelig!!!

  SvarSlett
 5. Wow, så fantastisk nydelig, Desirée! Du har blitt så utrolig dyktig på å ta bilder! Dette er jo et godt eksempel. Det lyset og de omgivelsene du bor i er jo bare med på å understreke de flotte bildene. :)

  Håper du har gode dager. Ser at du er så flink til å trene og være på turer. Imponert!

  Ha en god og koselig helg!
  Klem til deg fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Jeg har faktisk bare brukt fyret og håja som motiv én gang så langt. Kanskje jeg må ta turen dit igjen neste gang jeg er hjemme, for det er jo faktisk et fantastisk motiv :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...