torsdag 2. januar 2014

Moods of Norway
Jeg har ønsket meg litt nytt superundertøy i det siste. Jeg har et Kari Traa sett på hytta,
men det orker jeg ikke dra frem og tilbake derfra. Dessuten er det bittelitt kløete,
så jeg ville ha litt nytt her hjemme. Valget ble tilslutt Moods of Norway sitt i merino
ull, kjentes veldig myk ut, men kjenner det allikevel en anelse da jeg tok det på.
Det skal sies at jeg er en superkløer, selv om jeg er blitt bedre med årene ;)
Så jeg fikk blant annet den i julegave hos min kjære, og jeg er veldig fornøyd!


1 kommentar:

  1. Så fint ullundertøy fra Moods of Norway..... Jeg har også et ullsett fra Kari Traa og jeg synes også det er litt kløete, men kan fint bruke det allikevel. Jeg skal nå faktisk legge det permanent for vinteren i min jobbkoffert. Det er så mange hoteller vi bruker som skrur ned varmen på hotellrommene at jeg veldig ofte sitter i stolen med dynen rundt meg for ikke å fryse til jeg får opp varmen på rommet. For ikke å snakke om at varmekablene på badet er nesten alltid avskrudd og iskalde baderomsfliser er fælt. Hmmm....nye ullsokker til jobbkofferten må jeg kanskje strikke? Ja,ja...ha i alle fall en flott dag!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...