onsdag 8. januar 2014

Fabelaktige Maia, verd å få med seg!

Jeg antar at de fleste innen blogglandia har sine faste blogger som de følger, det har iallefall jeg. Ikke bestandig jeg er like flink å kommentere, og finne tid til å legge igjen noen ord. Men dere skal vite at jeg følger de aller fleste av dere gjennom Feedly. Tidligere gjorde jeg det i Google reader, men etter at den forsvant så måtte jeg finne en ny feeder som kunne gi meg mer eller mindre det samme som Google sin. Så jeg er ganske så fornøyd nå med Feedly. Men hvem er dere, lure nok mange på!
Det er de av dere der jeg kommenterer hos med jevne mellomrom, jeg leser alt! Så vet dere det :)


Bildet er tyvlånt fra Fabelaktive.com ;)

I dag skal jeg faktisk dra frem en av bloggene jeg har fulgt lenge, mulig jeg fremover skal ta tak i de fleste av dere for å fortelle hva jeg setter sånn pris på. Men i dag er det Maia sin dag :)
Nydelige Maia med den nydelige bloggen Fabelaktig. En varm, åpen og ærlig jente som jeg har fulgt gjennom både gleder og motgang. Hun deler av seg selv, tipser oss om masse spennende, bloggtips, oppskrifter, hun tar de nydeligste bilder, arrangerer de flotteste bloggtreff (som undertegnede er sååå lei seg for at hun er så langt unna...). Hun er en av de unike som stikker innom sine mange følgere og legger igjen en varm hilsen, hun husker deg og følger opp. Ja det er ikke alt for mange av hennes kaliber. Hvordan hun rekker alt, er for meg en gåte.

I dag fikk jeg faktisk en overraskelse! Da jeg sitter og koser meg med dagens bloggoppdatering, ser jeg plutselig navnet mitt hos Maia! For en stund siden hadde hun en liten spørreundersøkelse på bloggen sin som jeg svarte på, og Maia har faktisk rett, jeg har fulgt med så lenge at jeg kunne si hva jeg ærlig mente. Og jeg skjønner henne så godt, jeg fortstår hvorfor, Maia! I tillegg ble jeg overrasket over at jeg blir premiert med gavekort på H&M, for det har jeg ikke fått helt med meg at man kunne bli hehehe Så moro! Så tusen takk, Maia! Så håper jeg mange av mine lesere stikker innom bloggen hennes, for den er absolutt verd å få med seg! Et lite fyrverkeri som iallefall lyser opp min hverdag!


3 kommentarer:

 1. Tusen takk, Desiree. Nå skal også jeg følge Fabelaktig. Jeg har vært innom bloggen hennes før, for leeeeenge siden, men hadde helt glemt av hvor flott den er.

  SvarSlett
 2. Jeg begynner å gråte her!
  Har JEG fått ett eget innlegg?! Seriøst?!
  Flaut og stolt - alt på en gang.

  Takk for de vakreste ord - jeg vet ikke hva jeg skal si... annet enn takk for at du er underbar.

  klem

  PS! send meg mail på blogg@fabelaktive.com med adressen din, så jeg får sendt deg ett gavekort, søta!

  SvarSlett
 3. Nå må jeg selvfølgelig innom bloggen hennes for å se om det er en jeg kanskje blir å følge videre. Kjempegøy med slike innlegg innimellom også. Kjekt å kunne få vite litt om andres blogger også :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...