fredag 27. desember 2013

Blåtimen og romjulDa er det jammen meg romjul allerede! Tiden går som vanlig med rekordfart,
og som den i allefall gjør når man har gode dager.
Vi har feiret og spist, og feiret og spist :) Akkurat som man skal gjøre i julen.
Vekta ble prøvd ut i dag, gubbelure ned og jeg opp...
Jaja hadde jo forventet det da, men i dag er det trening igjen.
Kan jo ikke ligge helt på latsiden ;)

Her oppe i nord har solen snudd, og vi teller nedover til solen er tilbake igjen.
Det lysner fort fremover, og det skal bli godt å få de lange dagene tilbake.
Bildet i dag er helt ferskt, blåtimen er her med sitt nydelige lys.
Hurtigruta ligger ved kai over vågen, et godt syn for oss kystfolk.
Vi er snart på tur ut døra, skal ta oss en bytur. Drikke litt kaffe, og se på folk.
Jeg vant noe fint i går på Facebook som skal hentes, det skal dere få se senere :)
Ha en fortsatt herlig juletid alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Så flott bilde!!! Blir spennende å se hva du vant!!! Riktig god romjul!!

  SvarSlett
 2. Det er jammenmeg ikke vanskelig å se økning på vekta i julen med alle de fristelsene og jeg må også passe på hele tiden for økning vil jeg ikke ha. Nå er det bare å se fremover over nyttår mot lysere tider og vår. Gleder meg allerede jeg. Ha en strålende fin lørdag.

  SvarSlett
 3. Så flott bilde! Fikk nytt objektiv i julegave, men fikk dessverre til Nikon og ikke Canon, så jeg måtte bytte det i går før jobb. Planen var å stå opp tidlig i dag for å ta bilde av fint vinterlys, også står jeg opp og alt er bare grått og kjipt ute :/
  Jaja, får satse på at det blir finere i morgen :p

  Håper du har en fortsatt flott juletid <3

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...