tirsdag 19. november 2013

Snart mørketid i nordNoen få dager igjen til mørketiden setter inn for fullt,
det gir fantastiske farvehimler for tiden!
Her er dagens himmel,
nydelig!


5 kommentarer:

 1. Nydelig bilde.
  Jeg har ikke problemer med mørketiden. Elsker det flotte blåe lyset,
  og om ikke så alt for lenge er det blitt et nytt år og vi vi går sakte, men sikkert mot lysere dager.
  Kos deg med de siste solstrålene:-)

  SvarSlett
 2. Fantastisk flott!
  Takk for hyggelege ord inne hos meg:)

  SvarSlett
 3. Så vakkert! Mørketiden stod for meg som noe "fælt" inntil jeg dro nordover og fikk oppleve den. Faktisk er lyset "magisk" selv når en bare kan skimte lyset i horisonten. Og som plaster på såret har dere nordlyset ... som jeg fremdeles ikke har sett på sitt aller flotteste.

  Ha en super helg ... klem fra Irene

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...