onsdag 2. oktober 2013

Endelig nye merkelapper


Endelig kom de nye merkelappene til å sy på det jeg har strikket. Ble fri for de jeg brukte på jentetøy, så da ble det denne gangen en farve som kan brukes til alt. Så får jeg heller senere bestille mere av de brune med rosa skrift på, likte de så godt. De er bestilt fra minanamnband.se

3 kommentarer:

 1. Så fine merkelapper. Jeg bestiller også hos dem, og det er god kvalitet!!! Alltid så hyggelig å sy på det vi gir bort :-) God kveld fra Sør!!

  SvarSlett
 2. så fine de var!

  Så koselig å gi bort noe med sitt egen merkelapp på :)

  Ønsker deg en finfin torsdag!
  klem

  SvarSlett
 3. Kanskje jeg burde bestilt merkelapper selv. Det er trivelig å gjøre
  det ferdige håndarbeidet litt personlig.

  Ha ei fin høsthelg.1

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...