torsdag 6. desember 2012

Ukens himmelske bildeByen min bader i det rosa lyset som ofte kan ses her oppe i mørketiden.
Himmelen er farvet i sterke rosa røde toner, til og med havet farves så vakkert.
Denne dagen så var himmelen slik helt fra jeg sto opp, til mørket tok
overhånd. Jeg har lært meg å sette pris på mørketiden, heldigvis!

Vil du se flere himmelske bilder?
HER hos Petunia kan du gjøre det, og HER hos Tina11 kommentarer:

 1. Virkelig himmelsk bilde! :)
  Ha en fin desemberdag!

  SvarSlett
 2. Det kan man kun sætte pris på med de farver :-) God weekend:-)

  SvarSlett
 3. Den himlen gillade jag.
  vackert
  Ha en fortsatt fin vecka.
  Kram Meta

  SvarSlett
 4. Åååååååååh, nydelig! Ellers, takk for tips - nå er vi flere på leting for å finne løsningen på billedproblemet mitt. Og finner vi den ikke, så lager jeg ny blogg, så greit er det med den saken. Nyt mørketida!

  SvarSlett
 5. Så flott bilde!
  Ha en flott kveld også!

  SvarSlett
 6. Fantastiska färger!
  Visst har den här mörka vintertiden sina poänger!

  SvarSlett
 7. For et bilde, er det mulig at det var slik fra morgen til kveld? Det høres ikke så fint ut når det snakkes om mørketid, men dette! Er jo bare helt fantastisk! Skal nordover mot slutten av januar, da er vel sola på vei tilbake. For en søring som meg er det eksotisk å oppleve de mørke dagene. Men jeg tar det jeg får og gleder meg til 3 uker på kurs.

  Ha en fin uke!

  Irene

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...