fredag 2. november 2012

Snart farsdag, trenger du litt tips?Er du som meg, har store problemer med å finne den rette farsdagsgaven?
Enkelte ganger har jo pappaen min ønsker, men som regel sier han at han har jo alt.
Hørt den før? :)

Derfor tenkte jeg både for min og deres del å komme med litt tips.


Toalettmappe eller toalettsaker generelt, er jo kjempefine gaver. De reiser jo de også, og da er det jo greit å ha litt oversikt over sine egne saker. Ta en sniktitt i skapet hans, kanskje begynner han å bli fri for den daglige kremen, godlukten eller barbersaker. Slike ting blir alltid satt stor pris på.
Denne fine toalettmappen er fra Tiger of Sweden.

Joggesko eller fritidssko med Gore tex som da tåler sne og vann i vinter. Det er på tide å bytte ut de vanlige med noen som man ikke trenger være redd for å bli våte i, og med litt god refleks på. Mørketiden nærmer seg raskt nå.
Asics har masse lekre varianter i kule farver, alle joggesko trenger ikke være hvite eller sorte :)

Bladabonnement på yndlingsbladet han ellers bare grabber med seg i butikken, eller har han en spesiell interesse som han kanskje ikke visste det fantes blad om? Digital Foto for fotointeresserte, Vi over 60 for de det passer for, Vi Menn osv

Fotobok er jo også kjekt å få. Her er det jo bare fantasien som setter grenser hva den skal handle om. Kanskje årets ferie, siste årets bilder av barnebarna, gutteturen han var på, bilder samlet opp over tid av hans "sportskarriere", ut på tur-bilder med familien. De fleste har nok mange gode bildehistorier man kunne lagd en liten fotobok av, og er dere like sløve som meg så tar det år for noe blir satt inn i vanlige bildealbum! I tillegg så vokser samlingen på datamaskinen i stedet for, og der ligger de jaggu godt ;)

Mobil/Iphone cover finnes jo i så mange varianter, at et som passer pappaen finnes helt sikkert. Her i huset er den største interessen fotball, så hvorfor ikke kjøpe ett med yndlingslaget på?! Det blir garantert godt mottatt av fotballidioter hehehe...

Ipad/nettbrett cover eller tastatur er kjempesmart. Det finnes så mange lekre å få kjøpt, så her er det smaken og behovet som spiller inn. Lekkert i brunt skinn, ikke sant?!

Nespresso eller kaffe/kakaomaskin er tingen for de som ikke koker seg en hel kjele med kaffe hver dag. Kjempekjekt når man bare drikker seg en kopp eller to i løpet av dagen. Det finnes mange forskjellige typer og systemer, men jeg anbefaler virkelig Nespresso. Enkelt og lettvindt med én kapsel til hver kopp, i tillegg er den kjempegod og det finnes mange forskjellige kaffesmaker å velge mellom. Kanskje vil pappa ha en helt for seg selv inne på kontoret sitt, eller ved siden av godstolen :)

Småplagg til vinteren er et must. Det finnes jo så masse fint! Hva med et kjempefint og varmt pannebånd i 100% alpakka? Eller en stilig og smart lue med refleks strikket inn i, i alpakka/lammeull og foret med fleese! Kanskje trenger han seg nye hansker eller votter? Uansett så er det praktiske og flotte plagg man ikke kommer utenom fremover, greit med litt nytt også så slipper pappa å gå i det samme han kanskje gjorde for x antall år siden ;)
Hansker fra Craft
Pannebånd (de har masse annet flott i strikk også) fra Graveniid
Refleks lue fra Morild Norway 


Lykke til med shoppingen!
Håper du fikk litt hjelp på veien :)
Farsdag er søndag den 11.november.

2 kommentarer:

  1. Hos oss er det veldig enkelt.....vi feirer ikke mors- og farsdag.

    SvarSlett
  2. Takk for tips, jeg spekulerer hvert år - og ofte havner jeg på litteratur. Kanskje skal jeg variere i år... Ellers har jeg storkoset meg med bildene fra Finnmarksturen. Ei av mine beste venninner har røtter i Bekkarfjord, og veien ut mot Kjøllefjord er en opplevelse i seg selv. En gang i verden (da jeg var noen år yngre, for å si det pent), haiket vi til Kjøllefjord (fra Hesseng). Den turen var en fantastisk opplevelse - masse trivelige folk og mye latter. Faktisk ler vi ennå, av minnene. Ha ei god helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...