mandag 22. oktober 2012

Mandagstema # 63Mandagens tema er

Gylden(t) / Golden

Hva skulle jeg egentlig finne på til det temaet?
Jo jeg har jo skiltet fra grensen til Russland,
det er jo ganske gyldent!


Her kan du se flere kreative løsninger på temaet


4 kommentarer:

 1. Ja, hva skal en finne på til alle temaene som blir valgt? Selv måtte jeg dykke i arkivet. Bidraget ditt ligger helt klart innenfor :)

  Ha en en fin uke!

  Irene

  SvarSlett
 2. Godt du skriver det er til Rusland, så kan vi finde vej :-)

  SvarSlett
 3. Det kan jo hende man finner noen gyldne øyeblikk på veien dit også. Røff løsning :)

  Takk for gode kommentarer i bloggen min. Joda, det er en liten Chi som var på besøk hos søsteren min den dagen. Hun og den ene niesen min har også hver sin av slaget. Hadde en liten sort en for mange herrens år siden selv. Raringer dette :)

  Lille Monster bor fortsatt hos meg, men jeg vet ikke hvor riktig det er. Enn så lenge viser han ingen selvdestruktive tegn, men jeg er fortsatt i tvil om hva som er riktig. Prøver å få gitt han bort til noen med flere gerbil`s, for jeg tror det å ihvertfall se og lukte sin egen art kan være bra.

  SvarSlett
 4. A few years ago my husband and I took a road trip from Utah to Texas (3 days) and I took all sorts of road signs pics. I will have to dig those out and blog about them. Thank you Desiree for the nice suggestion/idea.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...